VIC 8 – IGUALADA HC 2. CÀSTIG EXCESSIU

Foto D. Figueras

Tot i que el Vic (amb una plantilla espectacular)  ha jugat molt bé i ha passat per sobre de l’IHC a la primera meitat, la realitat és que a la segona els arlequinats han apretat de valent, s’han posat 4 a 2 i han tingut el 4 a 3 a l’abast (amb una FD de Sergi Pla). La projecció ofensica (i l’esforç titànic per capgirar el marcador) han acabat passant factura i en els últims 4 minuts els osonencs han marcat 4 gols que han inflat excessivament el marcador. Els igualadins acumulen ara 3 derrotes consecutives i rebran a la pròxima jornada a les Comes a un  Reus crescut que ha estat capaç d’empatar 3 a 3 amb el Barça (tot i que guanyava per 3 a 0).  Per sort entremig tornarà la Copa d’Europa amb la visita del Candelària (que acaba de canviar d’entrenador, Carlos Dantas ha deixat el seu lloc a Vittor Silva ex del Braga). Una bona oportunitat per canviar de xip i recuperar les bones sensacions de la competició europea.

PRIMERA PART PER OBLIDAR

El Vic ha estat molt superior a l’Igualada en els primers 25 minuts. Fruit del seu encert en el remat exterior s’ha col.locat en un 3 a 0 que feia molt difícil qualsevol remuntada. L’ex-IHC, Rocasalbas, ha obert el marcador (tot i que la bola l’ha desviada Titi Roca però els àrbitres li han donat el gol al Roger). Christian ha fet pujar el 2 a 0 aprofitant un rebuig de l’Elagi a un altre tir exterior. I finalment Bancells ha marcat el tercer després d’una jugada per darrera de la porteria. Amb el 3 a 0 l’IHC ha tingut una gran oportunitat per reduir diferències però Grau ha tret una mà miraculosa i ha deixat a zero la porteria roig-i-blanca.

21 MINUTS MOLT IGUALATS. EN SOBREN 4

Tot i que el Vic ha arribat a ampliar la diferència amb un 4 a 0 de Christian que semblava que havia deixar groggy als igualadins, els de Francesc Monclús han tret forces d’orgull i professionalitat i han aconseguit posar la por als osonencs. Pla amb un remat des de la frontal i l’infalible Marçal des del punt de penal han situat el 4 a 2 en el marcador. Tot això en només 18 segons. L’IHC havia tornat al partit, jugava de tu a tu als vigatans i semblava que tenia opcions de fer el sorpasso. De fet l’oportunitat l’han tinguda amb la FD (per 10 faltes d’equip) que no ha pogut transformar Pla. El 4 a 3 hagués dibuixat tot un altre partit. Amb l’IHC apretant, el Vic ha jugat a favor del marcador (que podria haver ampliat si l’Elagi no li atura una FD a Rocasalbas) fins que a falta només de 4 minuts, i amb l’Igualada pressionant, els locals han trencat definitivament el resultat amb el 5è de Bancells aprofitant un rebot després d’un altre tir exterior aturat per l’Elagi. A partir d’aquí 2 FD més i un gol a falta de 8 segons han martiritzat en excés un equip que s’ha buidat a la pista per recuperar els punts que es van escapar davant del Shum. No ha estat possible i ara s’hauran d’intentar assegurar els que es posaran en joc en la visita del Reus. Toca continuar pedalant. Els grans equips no són els que no cauen mai, sino els que s’aixequen sempre.

VIC 8 (3/5) Grau, Roca (1), Bancells (3), Rocasalbas (1) i Christian (2), equip inicial. Carbó (1), Burgaya, Molera i Terns.

IGUALADA HC 2 (0/2) Elagi, Marçal (1), Ton, Pla (1), Càceres, equip inicial. Pove, O. Vives, A. Vera. M. Muntané i A. Povedano.

GOLS: 1-0 Rocasalbas (m 2), 2-0 Christian (m 7), 3-0 Bancells (m 16). SEGONA PART. 4-0 Christian (m 9), 4-1 Pla (m 13), 4-2 Marçal, penal (m 13.18), 5-2 Bancells (m 21), 6-2 Titi (m 22.28), 7-2 Carbó FD (m 24), 8-2 Bancells (m 24.52).

INCIDÈNCIES. Els àrbitres li han ensenyat una targeta blava a l’Oriol Vives (que ha precedit el 6 a 2 quan Titi ha aprofitat el rebot del porter). Mentrestant el jugador júnior de l’IHC, David Carles, ha estat visitat pel doctor del club, Lluís Cañamares, que li ha donat hora per aquest dimecres per fer una ressonància magnètica a la part del darrere del genoll i també una radiografia al maluc i a la columna vertebral perque podria ser que el jove del planter tingui inflamat el nervi.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *