EUROPA TORNA A LES COMES

Torna la Lliga Europea. 3 anys, 8 mesos i 10 dies després de l’última aparició a la Champions. El darrer partit dels igualadins a la màxima competició continental va ser al Pavillao de Fânzeres, a Porto, el 14 de Març del 2009. L’IHC, que aleshores entrenava Joan Carles, hi va perdre per 3 a 1 i va quedar fora de la Final a 8. Va ser un “típic partit europeu”, amb dos gols anul.lats als arlequinats, amb 7 lesionats, amb una actuació arbitral tremendament casolana… L’Igualada va haver de disputar el partit amb moltes baixes (es van desplaçar 4 júniors) i malgrat tot va plantar cara. L’únic gol (si me´s no assenyalat pels àrbitres) el va fer Raül Pelicano. D’aquell equip només es manté a l’IHC Ton Baliu que aquell dia va jugar de titular junt amb Balagué, Edu, Busquets i el ja esmentat Pelicano. També van jugar Casanovas, Raja i Joan Muntané. Lluís Tomàs completava l’expedició.

Els igualadins arriben a aquest partit amb un únic entrenament a les cames, després de la derrota a Vic. El partit contra els portuguesos el dirigiran italians Da Prato i Barbarisi. Mentrestant el Candelària arribarà a Les Comes reforçat per la victòria a Gulpìhares amb Gonçalo SuÍssa com a jugador me´s destacat (va firmar 2 dels 6 gols que van fer els blanc i verds).  També és cert que arribarà amb la plantilla reduida després de l’adeu d’André Pinto. El jugador de 30 anys, campió del mon sub-20 a Montevideo (Uruguai) i que havia arribat a la illa de Pico a principi d’aquesta temporada provinent de l’Académica d’Espinho, s’ha devinculat fa poques hores de l’equip açorenc. De fet ja no va jugar en el partit que els picarots van jugar a Gulpihares, tot i que si que va assistir al partit.

IHC NAC CAT. 1 – GEiEG 3. NOMÉS FALTEN ELS GOLS

L’IHC B ha tornat a fer un bon partit i s’ha tornat a quedar sense recompensa. Els de Joan Doncel juguen un hoquei d’alta qualitat però ara mateix no saben traduir-ho en gols. Els arlequinats han dominat la primera part i se n’han anat al descans amb aventatge (1 a 0 gol de Marc Muntané). A la segona part els grupistes han aconseguit empatar. I aleshores ha arribat una decisió arbitral que ha perjudicat clarament als igualadins. Ha estat en el sevei d’un penal. L’àrbitre ha començat a comptar sense que el porter igualadí, Isaac Larios, estigués a lloc. El gol ha pujat al marcador i ha trencat el partit. Amb l’IHC intentant remuntar els visitants han aprofitat una contra per fer l’1 a 3 definitiu. En paruales del mateix Doncel, “hem de continuar treballant i a veure si el Nil i el David es recuperen“. I és que l’IHC B ha tornat a patir els efectes d’aquesta plaga de lesions que l’està afectant aquesta temporada.

IHC NAC. CAT. 1 (1/0) Isaac Larios, Pep Vilaseca, Moi Cervera i Marc Muntané (1) i Vera, equip inicial. Edgar Peralta, Èric Vives, Albert Querol, Francesc Rubinat i Jaume Arnau.

GEiEG 3 (0/3)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *