L’ANTICICLÓ ES DESPLAÇA A L’ANOIA

L’IHC torna a afrontar un partit amb un únic entrenament possible. I no és un partitg qualsevol. La visita del Candelària suposa el retorn de la Lliga Europea a una de les seves pistes històriques, Les Comes. Els de Francesc Monclús han repassat en vídeo l’enfrontament contra el Shum, l’últim partit disputat a les Comes (i que va acabar amb derrota dels igualadins). El cos tècnic també ha passat als jugadors un informe del rival portugués. L’única sessió de preparació s’ha completat amb un entrenament intens, amb dinàmica de 4×4. Un cop acabat Monclús ha confirmat que Aleix Vera i Pep Vilaseca entren a la convocatòria pel partit de dissabte.

L’informe sobre el Candelària, que han rebut els arlequinats, deu recollir el canvi d’entrenador que ha viscut l’equip de les Açores. Vittor Silva, ex-engtrenador del Braga, substitueix l’ex-seleccionador portugués Carlos Dantas que ocupava fins ara la banqueta blanc-i-verda. Silva, que debutarà a les Comes, compta amb jugadors experimentats com els argentins Montivero o Mauro Fernandez o com l’ex-jugador del Liceo, Pedro Alfonso. Es mantenen en l’equip jugadors que ja van jugar a les Comes com Tiago Resende o Nuno Araujo.

El Candelària arriba a les Comes després d’haver-se imposat per 4 a 6 a la pista del Gulpilhares. Tot i aquesta victòria els açorencs no han fet un bon començament de temporada. Ara mateix són desens a la classificació amb 7 punts (a 12 del líder que és el Porto) amb 2 victòries, 2 derrotes i un empat i un balanç golejador de -1 (18 a favor, 19 en contra). A la primera jornada els de l’illa de Pico van protagonitzar la sorpresa negativa caient a casa contra el Quevert francés. Però no cal oblidar que els últims dos cops que igualadins i açorencs van coincidir en competició europea els arlequinats van acabar eliminats.

Per acabar, i com ja va avançar la mevaweb, l’ex-entrenador de l’IHC Ivan Sanz, serà el nou entrenador del Shum. A l’equip de maçanet hi coincidirà amb un altre il.lustre ex, Marc Navarro.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *