F.MONCLÚS: LA VICTÒRIA CONTRA EL CANDELÀRIA ENS AJUDA PER LA LLIGA

Foto D. Figueras

L’Igualada HC afronta una nova setmana de competició amb el reforáment del bon partit contra el Candelària. Una victòria treballada i patida que col.loca als arlequinats com a líders del grup empatats amb el FC Barcelona i que ha de tenir necessàriament una traslació a la competició principal per l’IHC, l’Ok LLiga.

P- Francesc, reivindicaves abans del partit que a banda de per la mateixa LLiga Europea l’enfrontament contra el Candelària pugués tenir una lectura per l’Ok LLiga. I es van aconseguir les dues coses.

F.MONCLÚS- Si. És el mateix efecte que volíem que tingués el partit del Palau, que ens reforçés a la Lliga. I aquest partit, en aquest sentit, ens venia bé. Després de 3 derrotes, ara ens hem d’agafar a aquesta victòria per afrontar al Reus, perque el triomf ens ajuda. Això, a banda, que en aquesta competició estem ben posicionats.

P- Contra els açorencs l’equip va donar referències positives. Va fer coses molt ben  fetes.

F.MONCLÚS- Si. El Candelària va ser un equip que ens va fer treballar en defensa. No és un equip de posessions llargues, sino que anàven molt a porteria i això fa que si ho treballes bé a nivell defensiu creixis com a equip. Ells ens van fer treballar molt i solventar situacions com aquestes ens reforça.

P- Ara tindrem una setmana sencera de treball. No sé si fins i tot se us pot fer llarga vist com anavem de marató de partits…

F.MONCLÚS- Si. Amb els partits entre setmana no els podem preparar bé, i ens passa factura. Hio posem tot el que faci falta però costa. Ara amb una setmana sencera, amb aquestes referències contra el Candelària, i davant d’un rival com el Reus que també vindrà a jugar una mica com el Candelària, a buscar a guanyar el partit… crec que això ens pot ajudar.

IHC JÚNIOR 1 – VOLTREGÀ 2. SENSE GOL

El júnior A de l’Igualada HC ha perdut a casa contra el Voltregà (no n’hi ha hagut prou amb el gol d’Edgar Peralta) i ha tornat a constatar que els de Doncel necessiten recuperar el gol aviat si no volen veure com es compliquen els objectius de la temporada. Tot i l’ensopegada l’IHC continua depenent d’ell mateix per passar a la següent fase. Als arlequinats els podria faltar només un punt per aconseguir-ho (i això si els altres equips amb possibilitats d’entrar ho guanyessin tot a partir d’ara).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *