O.VIVES: L’AMBIENT CONTRA EL CANDELÀRIA VA SER ESPECTACULAR. ENS AJUDARÀ MOLT CONTRA EL REUS

Foto D. Figueras

Primer entrenament de l’Igualada HC per preparar el partit de diumenge contra un dels equips més en forma de l’Ok LLiga, el Reus Deportiu. Francesc Monclús i els seus han revisat en vídeo el partit de dissabte contra el Candelària per valorar el joc propi i també una selecció d’imatges dels roig-i-negres per analitzar el joc del rival. Els arlequinats tornen a entrenar aquest dimecres i divendres. Entremig, dijous, tota la plantilla se n’anirà cap a Vic per assistir a la inaguració del nou gimnàs del canoner Marçal Casadevall.  

Setmana, per tant, de reforç dels factors col.lectius en la construcció d’un equip. La solidaritat i l’esforç compartit. Valors sempre presents en el joc i la manera de ser de l’Oriol Vives.

P- Necessitavem un partit solid, seriós i treballat i el vam fer davant del Candelària. Vam veure l’equip i a tu especialment, superposats.

O. VIVES- Si. Estem molt conscienciats des del principi. Vam sortir molt posats. Era un partit molt complicat. Vam sortir forts en defensa, molt actius, parlant molt, amb molts canvis, vigilant els seus contratacs… Van ser 3 punts merescuts.

P- Tu ets sempre molt exigent amb tu mateix. Dissabte devies quedar content amb el teu partit, no?

O.VIVES- Sempre que es guanya un se sent a gust. Molt content pels 3 punts, molt content pel rendiment de l’equip. Vam fer un partit molt seriós en defensa. En  atac vam fer posessions llargues, en xuts exteriors el David va fer un golàs marca de la casa… vam estar molt bé i per això estem molt contents.

P- Ara hem d’aparcar una mica la Champions, tot i que ho podem fer amb un bon futur en aquesta competició.

O.VIVES- Si. Com dius clarament el partit més important és el del Reus, que és on hem de donar el callo. Però parlant de la competició europea tot passarà pel desplaçament a França. Si el guanyem ens donarà moltes opcions de poder seguir endavant. Hem de seguir treballant.

P- El pròxim rival, el Reus, ha donat dues cares en aquesta OkLliga. Un inici amb molts dubtes i després grans partits davant del Liceo i el Barça.

O.VIVES- Si. Van estar molt a punt de guanyar. 3 a 3 van quedar al final. Nosaltres també vam fer un gran partit al Palau i hi vam treure un gran empat. Suposo que el Reus per empatar van haver de fer un gran partit. És un partit que a casa, a Les Comes, amb un ambient tant bó com el de dissabte segur que ens ajudarà moltíssim per aconseguir els 3 punts que són molt importants.

P- Tu demanaves abans del partit, “que hi hagi gent, que hi hagi gent“… doncs n’hi va haver i amb molta empenta.

O.VIVES-  Va ser espectacular. Va ser un d’aquells partits on no arribes tu t’hi fan arribar els aficionats. La gent va venir amb timbals, animant tota l’estona, ens van ajudar moltíssim. Els hem de donar les gràcies a tots. esperem que estiguin contents amb la nostra actitud dins de la pista.

DAVID CARLES. PRIMER PAS PER DIAGNOSTICAR LA LESIÓ

El davanter del planter, David Carles, ha rebut aquest dimarts els resultats de les proves que s’ha fet pels seus problemes físics a la cama dreta. D’entrada tot és encara provisional perque li n’hauran de fer més. Concretament una ecografia de l’isquiotibial dret que li faran dimarts que vé.En un principi sembla que estaria sobrecarregat per haver estat tants dies parat per cula del pneumotòrax. A part tinc els isquios curts com la majoria de jugadors d’hoquei. També hi podria tenir a veure un  problema postural d’esquena, pel fet d’haver de jugar acotats. A banda de les porves, m’hauré de posar en mans del Martí i fer exercicis d’estiraments als isquios i també posar-me ultrasons a la zona on em fa mal, a veure si millora”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *