D.CÀCERES: CONTRA EL REUS HAUREM D’ESTAR AL 200%

Foto Oriol Sebrià

La plantilla del primer equip de l’IHC tanca una setmana sencera d’entrenaments pel partit de diumenge contra el Reus (amb arbitratge d’Antonio Gomez i Eloi Castellnou). Els jugadors hn tornat a la feina després del descans d’aquest dijous que els arlequinats van aprofitar per assitir a la inaguració del nou gimnàs del seu company, Marçal Casadevall, el CosFísicWell. També en actes socials com aquest es fa equip, com ha experimentat tantes vegades el jove-veterà David Càceres.

 P- Parlem una mica encara de la Copa d’Europa. Segueixes ampliant el teu històrial a la màxima competició continental David. Un golàs per un altre partit complicat

CÀCERES- Si, penso que va ser molt difícil. Vam treballar molt i bé, perque al davant hi teniem un equip amb molta qualitat. Això vol dir que l’equip francés del Quevert serà un rival complicadíssim perque guanyar en aquella pista, amb aquest Candelària que vam veure a les Comes, vol dir segur que són un bon equip. Però és igual. Ens hem de quedar amb el treball que vam fer, amb el saber estar en pista, vam saber aguantar davant d’un bon equip i és amb el que ens hem de quedar.

P- Vas estar en tots els moments claus d’aquell partit. Amb el teu gol, amb el penal que et van marcar, i amb un gol que vas fer just sobre el clàxom i que podria haver pujat al marcador. Sembla poc important però el gol average és el gol average.

CÀCERES- Si. Està clar. Si em donen el gol era per matar el seu porter perque me la va regalar … això ja és a criteri de l’àrbitre. Jo potser veig una mica just de pitar gol però bé… ens hagués ant molt bé perque aquest grup pot anar per gols.

P- I el penal?

CÀCERES- Bé. Jo crec que no ho era. Jo tenia els peus a terra i ell remata alta i m l’envia ell al peus… però com que van marcar aquest nivell alt de penals el van marcar.

P- Bé, centrem-nos ja en el pròxim partit, el del, Reus.

CÀCERES- Bé. La veritat és que serà molt molt complicat. El Reus porta dos partits amb resultats que de cara a la gent potser no són molt bons però que veient amb qui ha jugat els trobo boníssims. Empatar a La Corunya i amb el Barça, han estat dos resultats molt importants. El Reus és un equip que sempre juga igual. Sempre van a l’atac, tenen jugadors de molta qualitat i haurem d’estar concentrats al 200% per intentar treure un bon resultat i per lluitar per guanyar-los.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *