MARÇAL CASADEVALL: PENALS DE GIMNÀS

Segon entrenament de la setmana de l’IHC pel partit de diumenge contra el Reus. Ha estat una sessió basada en treball de control defensiu. En situacions de 4X4 pensant ja en els roig-i-negres. Aquest dijous la plantilla es desplaça a Vic on assistirà a la inaguració del nou gimnàs de Marçal Casadevall, el defensa-golejador que ha enamorat Les comes.

P- Aquest gimnàs que inagures avui no li hauràs posat” El penal” ? perque és allò que més es relaciona amb tu.  Clarament la teva especialitat, tens unes estadístiques fabuloses.

MARÇAL- No, no, je, je. Es diu Cosfisic-well que determina una mica el que fem, treballar el cos. Un centre d’oci i salut. Fisoterapeuta, entrenament personal, una cosa divertida també perque hi ha padel indoor, hi ha spà, bastant divertit… classes dirigides, però es trcata sobre tot de treballar d’una manera personalitzada i tot per la salut.

P- Tot això a Vic.

MARÇAL- Si, si. A Vic que és el meu territori i aquests dies he anat una mica de bòlit entre una cosa i l’altra.

P- D’on surt la idea de muntar-ho?

MARÇAL- Bé. Ha sortit una oportunitat. Jo des de fa 6 anys m’he dedicat a fer entrenament personal a domicili, en temes de salut…  i  amb un company que és fisio  sempre dèiem de treballar junts per donar més bon servei i al final ens ha sortit l’oportunitat d’un local que està molt bé i mig ens hem tirat a la piscina. Diuen que quan hi ha crisi és també quan surten les oportunitats i ens ho hem cregut i hem tirat endavant.

P- Està obert a tothom, has de ser soci?

MARÇAL- Depen del servei que vulguis. Evidentment el soci del gimnàs que utilitza el gimnàs. I el que ve a jugar a padel o ve a l’spà ho pot fer. També venem el típic xec regal, massatge més spà… molt recomanable… dues saunes més bany turc, dutxa bi-tèrmica de massatge…  val la pena posar-s’hi. encara no m’hi he pogut posar amb tanta feina però ho espero, eh!. Amb tants partits que estem fent!

P- Els que no puguin venir on ho poden veure tot això?

MARÇAL- Pagina web. Cosfisicwell.cat i també per facebook i twitter… les xarxes socials.

P- I tu que t’has dedicat a donar assistència esportiva a domicili li donaries alguna assistència a l’IHC en aquests moments. Que li diries en aquests moments a un equip com l’Igualada?. Quines sensacions et dona?

MARÇAL- Que hem de seguir pel camí que estem, que no caiguem de pensar que no anem bé, sino que estem treballant bé, que seguim treballant fort com ho estem fent i sobre tot creure que podem, creure en nosaltres mateixos, en l’equip, en el grup que tenim… ser bons companys i segur que anirà endavant. Com de fet ja hi està anant. Si que és veritta que a la lliga hem tingut una petita mala ratxa però no passa res. Hem estat competitius, hem fallat en certs moments puntuals, però estem allà.

P- Doncs deus ser molt bó en la teva feina amb aquesta facilitat per motivar.

MARÇAL- Quan et toca anar a casa de la gent et fas una mica psicòleg, fas una mica de coach. Fas una mica de tot i arribes a una relació amb el client molt especial.

L’ENTREVISTA AMB BIS

Foto D. Figueras

“Una altra setmana amb pastes a les Comes. Aquest cop les ha de portar Pep Vilaseca, l’últim jugador en debutar amb el nou IHC de Monclús-Pont-Doncel. Un jugador molt potent, de gran futur i molta…”

Així començava l’entrevista que dimarts publicavem amb Pep Vilaseca que havia debutat en el partit contra el Candelària. Un problema tècnic d’origen desconegut l’ha esborrada de la base de dades. Molts seguidors de la mevaweb ens han demanat de poder-la recuperar. I per això la publiquem per segona vegada, en el primer bis de la història d’aquesta pàgina web.

 – Dissabte va ser el teu debut amb el primer equip en partit oficial, no?

VILASECA- Si, si. en partit oficial si.

P- I a més en Copa d’Europa.

VILASECA- Si!. Sempre agrada debutar aquí a Les Comes i a més amb el Candelària portugués, amb el públic… sempre agrada.

P- Vam veure que sorties i no tenies ni posada la samarreta…

VILASECA- Em va dir el Xino… Pep, Pep … em vaig quedar sorprés. em pensava que volia que li passés alguna cosa i no, no, que surts, surts, … i entre els guants i la dessuadora em vaig fer un emolic i …

P- I et van dir alguna cosa concreta del que volien que fessis a la pista, alguna instrucció?

VILASECA- Bé, Més que res per la defensa i això. I que estigués tranquil i que jugués com sabia i ja està.

P- I vas jugar força estona.

VILASECA- Si. No sé ni quants minuts.

P- 6 minuts

VILASECA- Bé, està bé. Per començar a agafar confiança i això.

P- De fet és també un missatge que us envien els tècnics… potser no sempre us poden fer jugar però confienen en vosaltres.

VILASECA- Si, si. Els entrenadors sempre ens donen suport, tant en els entrenaments com en els partits. Confien en nosaltres i saben que nosaltres els aportarem el que faci falta.

P- En Joan Pont diu que li recordes, paraules majors, en Santi Carda.

VILASECA- Ui… no, no…és que Santi Carda… ojo, eh!… que ho dius per la pala?

P- Per la pala, perque ets esquerrà, per la teva força, per la teva potència física…

VILASECA- Ui, fins i tot m’he mirat molts vídeos d’ell… però és que Santi Carda era un fora de sèrie…

P- Home, és el millor jugador de la història de l’IHC

VILASECA- Si, si. Espero arribar a la punta de la seva sabata. Ja en faria prou.

P- I mentre no arribes a ser un nou Santi com és en Pep Vilaseca?

VILASECA- Soc un jugador treballador, implicat, amb no gaire gol però amb bona pala i una mica versatil, de davant, de darrera, on l’entrenador vulgui.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *