LES COMES, CENTRE D’ESTUDIS

Segon entrenament de la setmana dels de Francesc Monclús per preparar el partit de diumenge a les Comes contra el Blanes dels ex-IHC Formatjé, Llaverola i Grassas. Els arlequinats han fet treball de defensa, valorant el joc d’atac dels de la Selva, estudiant la seva estratègia ofensiva  (reforçada exponencialment aquesta temporada per l’arribada del rapidíssim Formatjé). La primera plantilla de l’IHC també ha dibuixat situacions de 4X4 per potenciar, en aquest cas, l’atac propi davant d’una formació, la que entrena Ramon Benito, que sempre destaca per la seva defensa difícil de trencar.

Aquest IHC-Blanes es jugarà dissabte a 2/4 de 9 del vespre enlloc de l’horari habitual de diumenge (el Patronat té ocupat el pavelló aquest dia). Per cert que el matx ja té àrbitres. Són la parella Josep Antoni Ribó i Josep Gòmez.

TON BALIU A LA SELECCiÓ VEGUERIA PENEDÈS

L’endemà, diumenge, el capità de l’IHC, Ton Baliu, jugarà amb la selecció del Penedès un partit benèfic davant de la selecció de Catalunya. El tècnic del Vilafranca, Jordi garcia, ha donat la llista de la vegueria del Penedès i a banda de Baliu hi ha l’igualadí del Vilafranca Jordi Expòsito i Jordi Esteve (Mataró), Luis Gil i Jordi Ferrer (Vilanova), Francesc Bargalló (Blanes) i Xavi caldú i Joan Vàzquez també del Vilafranca. El partit entre Catalunya i la vegueria del Penedès es jugarà diumenge a 2/4 d’1 a la pista del Vilafranca. L’entrada serà gratuita a canvi d’un aliment o una joguina nova.

Mentrestant a la llista de la selecció femenina del Penedès no hi ha cap jugadora del FONTANDELLAS I MARTÍ IHC. La llista la formen: cate Ortega, Berta Tarrida i Esther Ferrer (Reus), Mònica Ferrer, Sheila Torres, Paula Genlloch, Jana Casany i Maria Nadal (Noia) i Laura Torres i Ainhoa Carrillo (Capellades).

D’altra banda finalment s’ha postposat fins després de festes el segon Taller d’Impacte “Com pots ajudar al teu fill a ser millor?” organitzat per l’IHC. Pròximament es donarà la nova data d’aquest curs dirigit per Toni Albiol (coach, formador i gestor del Grup FormaExpert) i que va tenir un èxit molt gran en el primer taller. El taller està dirigit a totes les families del Club de totes les categories (des de l’Escola de Patinatge fins a Nacional i Ok Lliga) i des del Club animen a tothom a participar-hi.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *