LA SETMANA S’ACABA DIJOUS

El primer equip de l’Igualada Hoquei Club ha tancar ja la preparació pel partit d’aquest dissabte a Les Comes contra el Blanes. Els arlequinats han fet bàsicament treball de partit en situacions de joc pensant en l’estratègia pròpia i en el joc del rival. Francesc Monclús ha convocat per aquest partits als joves del planter Aleix Vera i Pep Vilaseca. De fet tant júniors com Nacional Catalana ja tenen vacances i per tant poden ajudar l’equip sènior sense problemes de compatibilització amb altres cites.

Si que tenen partit aquest cap de setmana les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC que jugaran diumenge a 2/4 de 8 a Bigues i Riells, amb arbitratge d’Albert Pashaei. Els dos equips estan empatats a 12 punts, amb més gols marcats per les igualadines (27 per 22) que de tota manera també n’han encaixat més (21 per 14). Un partit, per tant, de màxima igualtat que deixa oberta a qui gunayi la possibilitat de pujar fins a 3 llocs a la classificació i plantar-se entre les 4 primeres (ara mateix entre terceres i setenes hi ha només 2 punts de diferència).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *