CAP D’ANY AVANÇAT A LES COMES. IHC-BLANES

Partit de pre-nadal aquest dissabte al pavelló arlequinat.  L’IHC no vol refiar el seu enfrontament contra el Blanes a la loteria i preten mantenir la seva bona dinàmica de joc contra un dels equips més incòmodes de l’Ok Lliga. Francesc Monclús podrà disposar de tots els seus jugadors inclosos els “reforços” del planter Vera i Vilaseca. El Blanes també buscarà la victòria per enganxar-se a la Copa del Rei d’Oviedo del mes de Març. Els de la Selva arribaran amb el precedent de dos empats davant dos rivals complicats: el Barça a casa a l’Ok LLiga i el Breganze a Itàlia en partit de la Cers.

El web del club blanenc, que reconeix que el seu objectiu no és un altre que estar a la Copa del rei, qualifica l’IHC com “un dels equips que ha tingut un inici de temporada positiu. Amb un equip renovat de dalt a baix està fent un bon inici i fruit d’això ja acumula 18 punts”.

En contrapartida, des de l’Anoia, els jugadors igualadins són conscients que el Blanes és un dels equips que tradicionalment més ha costat de guanyar a les Comes i que caldrà un esforç renovat (i ampliat) per emportar-se la grossa dels punts en joc.
Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC no jugarà fins diumenge a 2/4 de 8 a Bigues i Riells.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *