F.MONCLÚS: EL 0 A 2 VA CONDICIONAR TOT EL PARTIT

P- No hem pogut acabar l’any amb un bon resultat, tot i que el vam buscar al màxim.

F.MONCLÚS- Si. El Blanes és un equip que fa un atac molt selectiu, no posa ritme d’atac, juga amb molt control de bola … i això quan vas 0 a 2 amb dues jugades desafortunades… una, quan rellisca l’Oriol i ens quedem en inferioritat i ens marquen el 0 a 1. I el 0 a 2 era un passiu que es troben amb un rebot interior… I van ser dues jugades que ens van condicionar en el partit. Perque el Blanes a partir d’aquí es va sentir molt còmode en el partit. I després, quan ja anàvem 1 a 2, aquell penal de mala sort amb el que ens fan l’1 a 3. I després fem aquell travesser que podria haver estat el 2 a 3… Hi va haver moment de partit que ens van condicionar, però segurament el que més el 0 a 2.

P- Però hi va haver algunes altres jugades (amb els àrbitres pel mig) que també van passar factura. I això que a la segona part vau millorar molt en joc.

F.MONCLÚS- Si. Crec que a la segona part vam fer el que realment volíem. Vam jugar amb ganes de guanyar el partit, de remuntar… Amb l’1 a 2 havíem entrat dins del partit i buscàvem la remuntada. I ho vam tenir. A nivell d’ocasions, de projecció a porteria… ho vam tenir. L’1 a 3 tant d’hora a la segona part també ens va condicionar. A ells els va donar més armes per seguir fent el que feien i a nosaltres ens feia pujar l’exigència i assumir més riscos.

BIGUES 2 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 3.  L’ANNA GIL DONA LA VICTÒRIA A  28 SEGONS DEL FINAL

Un gol de l’Anna Gil quan l’empat ja semblava definitiu li ha donat els 3 punts a les igualadines en la seva visita a la pista del Bigues i Riells. Ha estat el premi per un partit molt treballat de les arlequinades que han sabut aguantar la pressió de l’equip local a la segona part quan han aconseguit remuntar fins a l’empat el 0 a 2 que l’IHC havia aconseguit en els primers 10 minuts de partit.

Tot ha arrencat molt bé. Al minut i 52 segons la mateixa Anna Gil ha aprofitat una FD per blava a Sara Cristofol per batre la porteria local per primera vegada. 7 minuts més tard Raquel Bernadas aconseguia ampliar la diferència amb el 0 a 2. L’alegria ha durat molt poc. Tant com 2 segons. Només treure de centre Laia Pere feia l’1 a 2. Tots dos equips han tingut opcions de canviar el marcador. L’IHC amb un penal no aprofitat per la mateixa Anna Gil. I el Bigues amb una FD per blava a Laura Salvador que Vanessa Garcia no ha tranformat. Mitja part amb un ajustat 1 a 2.

A la segona part Marta Borràs ha avisat amb un llençament de FD (per 10 faltes arlequinades) que no ha aprofitat. Si que ho ha fet al minut 6 i 29 quan ha aconseguit empatar el partit. La mateixa Marta Borràs ha tingut l’opció de posar per davant al seu equip amb una altra FD (la corresponent a 15 faltes d’equip). En canvi no ha fallat l’Anna Gil amb un gol que val 3 punts importantíssims que col.loquen les de Pirri cinquenes a la classificació amb 15 punts, a 2 del Girona que és quart.

BIGUES I RIELLS 2 (1/1) VANESSA GARCIA, ALBA CEBALLOS, GEMMA CRISTOFOL GEMMA CAMP, JULIA COLL, MARTA BORRAS (1), CRISTINA VEGAS, LAIA PERA (1)
SARA CRISTOFOL.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 3 (2/1) LAURA HERNANDEZ, LAURA SALVADOR, ELBA GARRETA, JUDITH BALDRIS, MARTA SOLER , ANNA GIL (2), RAQUEL BERNADAS (1) , CAROLINA ESCOBAR, LAURA BALAGUER

GOLS: 0-1 Anna Gil FD (m 1.52), 0-2 Raquel Bernadas (m 9.10), 1-2 Laia Pera (m 9.12). SEGONA PART. 2-2 Marta Borràs (m 6.29), 2-3 Anna Gil ( m 19. 32)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *