MISSATGE DE NADAL DE TON BALIU, CAPITÀ DE L’IHC. UN ARLEQUINAT DES DE SEMPRE I PER SEMPRE

BALIU NADAL“Bones festes, bon Nadal i feliç 2013.

S’acaba un altre any, i en representació de tot l’equip, m’agradaria desitjar-vos un Bon Nadal i un feliç 2013.

Al tenir l’oportunitat de dirigir-me a tots vosaltres a través d’aquesta felicitació, m’agradaria demanar-vos a tots els arlequinats igualadins, de cara al 2013, que seguiu creient en el què fem, en el nostre treball, la nostra actitud, les nostres ganes de guanyar i de millorar dia a dia, que no dubteu mai que seguirem intentant-ho tot per superar qualsevol adversitat que se’ns posi per davant, i que tenim ganes de demostrar que podem fer d’aquest equip un gran equip, i no només gran amb resultats, sinó també amb tots els aspectes, volem recuperar la confiança que la gent tenia, volem que Les Comes torni a il•lusionar la gent, tenim la il•lusió d’entrar a la pista i veure un gran ambient, fer-vos contents, i que tots junts disfrutem d’aquest club i d’aquest equip. Per aconseguir això, nosaltres posarem tot el que estigui a les nostres mans, però demanaria que vosaltres també continuéssiu fent créixer aquesta afició, que continuéssiu venint a animar-nos, encara que les coses no vagin tant bé, i que cada vegada siguem més. Per nosaltres és molt important tenir-vos a prop, i sabem que junts som molt millors.

Dit això, i prometent-vos treball, implicació, actitud i sobretot molta il•lusió, us desitgem que acabi d’anar bé el que queda de 2012, que passem unes bones festes acompanyats de qui més estimem i ens estimen, i sobretot que el 2013 sigui igual o millor que el passat.

Un arlequinat des de sempre i per sempre. Ton”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *