Missatge de Cap d’any. F.MONCLÚS: VOLEM SEGUIR INTENTANT IL.LUSIONAR AMB EL NOSTRE JOC

monclús“Des de l’equip, en nom de tots, primer agrair tot el suport durant aquests mesos, des del setembre fins ara i  desitjar bones festes a tots, en aquests dies de celebracions familiars, d’estar amb la gent que estimes… i després expressar el propòsit de seguir fent el que estem fent. Que és intentar il.lusionar amb el nostre joc, amb el nostre treball, i que al pavelló vagi venint gent. Que vinguin els aficionats ens gratifica moltíssim. Volem això. Que el que ens queda de temporada es mantingui i creixi aquesta sensació de sentir-nos acompanyats per l’afició … i, un altre cop,  agrair-los moltíssim l’ajuda”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *