S.PLA: LA CLASSIFICACIÓ ÉS FRUIT DE LES GANES I AMBICIÓ DE L’EQUIP

PLA bonaPOVE BONA BONAEntrem en el cap de setmana de l’OKStars 2012  d’Oviedo. Tot i que l’IHC no hi té una representació directa (si que van ser elegits els ex-arlequinats Marc Navarro,  Ferran Formatjé i Maria Diez) seria fàcil consensuar que l’equip ha tingut també els seus propis “stars”. És el cas, per exemple , del Sergi Pla. El davanter osonenc ha arrencat la temporada de manera explosiva i ja ha batut els seus propis registres a la competició. El 7 de l’IHC porta ja 11 gols a l’Ok Lliga i és el segon màxim canoner de l’equip per darrera del Marçal que n’ha fet 16 (a Europa n’ha fet només 1 però molt important: va ser a Dinan contra el Quevert i era el 4 a 6 que sentenciava el partit).  El seu joc elèctric i el seu compromís amb el club l’han convertit en un dels pilars bàsics de l’equip de Francesc Monclús. En Sergi analitza amb la mevaweb el camí que s’ha fet i el que falta per caminar.

“La valoració de la primera part de l’any és totalment positiva. Vam començar amb la incertesa de ser un equip nou i quin seria el nostre rendiment però crec que estem en una situació còmode a la taula fruit de les ganes i l’ambició que hi ha en aquest equip.

La previsió del 2013 és difícil. El nostre objectiu és la permanència però queden 3 partits per acabar la primera volta i tenim opcions d’entrar a la copa i, tot i que serà molt complicat, lluitar per ser-hi.

I pel que fa a Europa, el gran inici que hem fet ens dona moltes opcions per classificar-nos per a l’encreuaments de quarts i intentarem que sigui així ja que fer un bon paper a Europa també ens dona moral per la lliga”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *