MARÇAL, DESCANS PER PRECAUCIÓ

gener 2013 2 005Foto D. Figueras

“Ben fotut. Inflat i menjant poc”. Així, en poques paraules. Igual que a la pista. Amb sobrietat i eficàcia. Així explica Marçal Casadevall com està després del cop que va rebre dissabte contra el Quevert i que ha aconsellat que descansi com a mínim fins dijous. D’aquesta manera es perdrà, com a mínim, els dos primers entrenaments de la setmana. De tota manera els tècnics confien que podrà estar a punt pel partit contra el Barça; “coneixent-lo, segur que si”. A Les Comes tothom té clar això. El Marçal està fet d’una pasta especial.

D.CÀCERES: DISSABTE NO VAM FER UN GRAN PARTIT PERÒ EL VAM SABER JUGAR

L’absència d’un dels veterans de l’equip és la notícia destacada d’una setmana en la qual un altre dels veterans, David Càceres, ha fet més gran la seva llegenda a Europa. Amb gols, amb joc i amb una nova classificació en el seu historial.

P- David, classificats!. A falta de dues jornades…

D.CÀCERES- Si. La veritat és que quan van sortejar el grup sabiem que era molt difícil. Vam començar bé al Palau i després hem anat fent bé les coses… la victòria a França va ser molt important . Dissabte potser no vam fer un gran partit, però si que vam saber-lo jugar, que era l’important. i treure els 3 punts.

P- I amb gols teus. Un, com es veu a la foto, amb una de les teves mítiques FD.

D.CÀCERES- Bé. Anàvem una mica ajustats… hi va haver la FD i a mi m’agrada tirar-les. I per sort va entrar i ens va donar calma al partit.

P- Va ser complicat. Ells van apretar… els àrbitres no la van acabar d’encertar…

D.CÀCERES- Si. Perque era un partit net. I vam començar a pitar coses que eren més per compensar. Em van enseyar la blava a mi i un minut després li ensenyen a ells per protestar… No valia la pena. O pel Marc per picar a la tanca… Els àrbitres a vegades es passen una mica… però vaja, és millor no parlar d’ells perque tenen una feina difícil. és millor estar contents per la victòria.

P- Servirà pel partit del Palau?

D.CÀCERES- Home. Nosaltres anem amb la intenció de treure alguna cosa i d’intentar anar a la Copa. Si no. Ho haurem intentat i haurem fet una primera volta bastant correcta i seguirem intentant treure el màxim de punts possibles a la segona.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *