S.PLA: PERQUE NO PODEM REPETIR UN PARTIT AL BLAUGRANA COM EL DE LA COPA D’EUROPA?

gener 2013 2 001Foto D. Figueras

Primer entrenament de la setmana amb la vista posada a la visita al Palau Blaugrana de dissabte. Com cada dimarts, els jugadors han fet treball de tècnica i tàctica individual per deixar-se anar una mica després de la pressió i trascendència de l’últim partit contra el Quevert. Els igualadins tornen a tenir sessió preparatòria aquest dimecres i dijous.  El de dijous, amb sessió de vídeo prevista, ja comptarà amb la presència de Marçal Casadevall, que continua recuperant-se del seu cop al llavi. Ara mateix es fa difícil preveure com estarà a final de setmana i encara menys de al partit. Per cert que el Barça també té lesionats. És el cas de Panadero que no podrà jugar contra l’IHC i que s’afegirà a la baixa ja prevista del jove Marc Julià.

De moment una cosa està clara. Amb l’absència del Marçal, el “cotxe fantàstic” ha anat amunt i avall per l’Eix  sense un dels “Fab Four”. Un dels que si que ha fet dringar la ruta Osona-Anoia ha estat Sergi Pla, un dels homes més en forma de l’IHC de Monclús-Pont-Doncel.

P- Sergi. Ja pensem només en el Barça però ho fem amb la força que dona estar classificats per Europa.

PLA- Si. Si. Era l’objectiu. Guanyar i tornar a fer de Les Comes un fortí… en els últims partits s’havien escapat punts a la lliga i a la Champions els hem guanyat tots dos… i a seguir així.

P- Parlem un moment encara d’aquell partit. No va ser fàcil.

PLA- Si. Ells són un equip bastant fort. Tenen jugadors de molta qualitat… tant en Burgoa com l’Andreu, que és d’aquí…tenen un altre argentí… i ens van posar les coses difícils. Es van posar per davant amb l’1 a 2, ho vam poder solucionar una mica abans d’anar al descans… i després potser si que vam sortir més forts en defensa, vam evitar errades que haviem tingut a la primera meitat i vam poder solventar el partit. 

P- I ara hem d’anar al Palau Blaugrana. Un partit que té un premi molt gran, els punts (que són els que importen en realitat) i després l’afegit del somni de la copa. Però primer hem de pensar només en el partit.

PLA- Si. Primer s’ha de pensar en el partit. Potser és la pista més complicada que hi ha al panorama actual. Però bé. A la Copa d’Europa hi vam anar. Hi vam empatar … doncs, perque no podem anar i repetir un partit complet i emportar-nos un bagatge positiu… més que res per sumar punts perque els de darrere estan apretant molt. I si després es pugués entrar a la copa seria ja un premim molt gran.

P- Som a punt d’acabar la primera volta. És un bon moment per fer balanç. Com la valores?

PLA- Individualment molt content. La veritat és que aquí estic molt bé, em tracten molt bé. I amb la confiança del tècnic doncs un es nota més fort. I juga més bé. I a nivell de grup la veritat és que la valoració ha de ser molt bona. I sincerament si estem lluitant per entrar a la Copa és que hem fet bons punts i estem en un lloc bó.

COM PUC AJUDAR …

L’IHC ja ha fet el segon Taller d’Impacte dirigit a les famílies del club. Un curs, com el primer, dirigit pel coach i formador Toni Albiol. Aquest segon Taller tenia com a títol “Com puc ajudar a ser millor el meu fill/a” i va comptar amb la participació de prop de 50 persones.  El Taller pretenia fer prendre consciència i reflexionar sobre l’impacte que les famílies generen als seus fills/es. Un impacte que marca les actituds, comportaments, pensaments… dels infants i joves (ja sigui a l’escola, a casa, en l’esport…)

A través del joc, de dinàmiques i de vídeos es van treballar conceptes com els beneficis de comunicar de manera positiva i assertiva, de l’importància del reforç positiu, d’educar en la cultura de l’esforç, de la necessitat d’escoltar a l’altre i sortir d’un mateix per entendre què necessita i què vol, de promoure els valors d’equip en l’esport… El públic assistent  va considerar molt profitosa la sessió i, per tant, el Club continuarà treballant per promoure la formació esportiva tant de les famílies, com dels entrenadors/des, delegats/des així com dels propis infants i joves jugadors/es. En aquest sentit el Club organitzarà aviat una nova jornada de formació dirigida a tots els monitors/es i entrenadors/es del Club i que tornarà a tenir la direcció de Toni Albiol.   El club vol donar les gràcies de nou a totes les persones i empreses que han fet possible aquesta formació: Veterans de l’Igualada HC, Mobles Marsol, Cafès Gombal, Igra Instal.lacions i Serveis, a Gelou, a Finca Nova, a NYTT Design & Communication Studio, Transvisa i Tintaprint Arts gràfiques. Sense ells no hagués estat possible aquesta jornada de millora interna.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *