FCB-IHC. CLÀSSIC AMB MODÈSTIA

L’IHC visita aquest vespre (8 de la tarda, amb arbitratge de Valverde i Fernàndez) la pista més complicada de l’hoquei continental amb l’intent de seguir el camí iniciat ara fa 5 mesos i que busca intentar anar sumant punts contra qui sigui i allà on sigui. El rival és potentíssim encara que tingui baixes com Panadero o Julià. Vista l’amplitud de la plantilla capitalina té molt més trascendència el dubte de Marçal Casadevall en el bàndol arlequinat. I és que el de Vic està fent una temporada extraordinària i té una incidència doble en l’equip. Primer en defensa , amb la seva seguretat, col.locació i potència. I després en atac (és el màxim golejador de l’equip amb 18 gols, xifra que el col.loca com el sisé millor canoner de l’Ok Lliga). Fins poc abans de començar el partit no es pendrà una decisió sobre si Casadevall podrà jugar o no davant del FC Barcelona.

IHC NACIONAL CAT 7 – VILASECA 1. ARRIBEN ELS GOLS

El  cap de setmana ha començat de manera positiva per l’IHC amb la victòria del Nacional Catalana per 7 a 1 davant del Vilaseca. Ha estat un partit controlat en tot moment pels de Joan Doncel que a la mitja part ja guanyàven per 4 a 1. Moisès Cervera ha signat un hat trick, Nil Garreta n’ha fet dos i també han marcat l’Aleix Vera i Marc Muntané. Amb aquesta victòria l’IHC B suma la sisena victòria de la temporada i arriba als 20 punts (6 partits guanyats, 2 empats i 8 derrotes, 69 gols a favor 61 en contra). Els arlequinats deixen d’aquesta manera els llocs de descens a 4 punts a falta de la resta de partits d’aquesta jornada.

IGUALADA HC B 7 (4/3) Jaume Arnau, Nil Garreta (2), Pep Vilaseca, Aleix Vera (1), Marc Muntané (1), equip inicial. Moi Cervera (3), Edgar Peralta, Èric Vives, David Carles i Isaac Larios.

VILASECA 1 (1/0)

El cap de setmana esportiu s’allargarà fins dilluns quan el FONTANELLAS I MARTÍ IHC s’enfrontarà al Manlleu a Les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *