MARÇAL, DUBTE FINS A L’ÚLTIM MOMENT

Marçal Casadevall ha asistit aquest dijous a la sessió d’entrenament dels seus companys, però no ha arribat a entrenar-se. De fet el defensa és dubte pel partit de dissabte contra el FC Barcelona. No està descartat del tot però la seva participació en el clàssic ara mateix està a l’aire.

Mentrestant la plantilla del primer equip de l’IHC ha fet sessió de vídeo i després ha fet treball en pista, en base a situacions de partit pensant en el que pot passar al Palau. El tècnic igualadí, Francesc Monclús, ha donat la llista de convocats per aquest partit amb la presència dels jugadors de la base Aleix Vera i Pep Vilaseca.

Tots dos jugaran aquest divendres amb el Nacional Catalana contra el Vilaseca a Les Comes. (Diumenge faran el triplet amb els júniors a Sant Cugat). Per la seva banda les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC reben dilluns a Les Comes al Manlleu en el primer d’una setmana d’autèntica marató. Divendres dia 1 jugaran contra el Palau també a casa i dissabte viatjaran a Sant Hipòlit per jugar contra el Voltregà.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *