F.MONCLÚS: A PRINCIPI DE TEMPORADA ELS JUGADORS JA VAN DIR QUE JUGARÍEM LA COPA!

gener 2013 3 037Foto D. Figueras

Aquest ha estat un cap de setmana realment meravellós  per tots els arlequinats. L’equip ha rebut elogis i felicitacions massives en totes les xarxes socials i ha estat titular destacat en la gran majoria de mitjans de comunicació nacionals i també estatals. La suma d’obtenir el passaport per la Copa, fer-ho en les pitjors circumstàncies i derrotant a l’imbatible Barça ha convertit aquest IHC de la modèstia i el treball en la gran atracció del moment en  l’hoquei. Són encara hores de gaudir de la gesta (tots aquells que no hi vàreu poder ser podeu veure un resum en aquesta adreça: http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/01/27/derrota-inesperada-del-barca-davant-ligualada-5-6/

Són moments de celebració però també de començar a falcar fermament els peus a terra. Perque encara queda molt camí per recòrrer i hi ha moltes gestes esperant per ser fetes.

P- Com dèiem ahir, a la Copa per la porta gran.

F.MONCLÚS- Està clar que guanyar al Palau no era gens fàcil i més tenint en compte que feia molt tenps que el Barça no hi perdia. Però teníem les nostres opcions. I més repassant el vídeo del nostre empat a la Champions. Vam intentar tornar a ferf bé el qued vam fer aquell dia i suplir el que ens va faltar,  que va ser creure’ns-ho més i anar a porteria. I crec que és el que vam fer dissabte. I ens ho vam creure. I també ens van sortir les coses. Contra el Barça t’ha de sortir tot bé. No és fàcil fer-li 6 gols a casa. La clau va ser saber estar en tot moment dins del partit … al vestidor l’únic que vaig poder dir després del partit va ser que quan un equip guanya 1 a 3 i et remonten 4 a 3 quan falten 5 minuts, sol passar que te’n marquin 3 o 4 més. I això li dona més mèrit aquest equip. És una victòria molt real perque a vegades vas al Palau i guanyes amb un marcador amb pocs gols i es pot pensar quina sort has tingut de guanyar-hi… però va ser mètit nostre i no demèrit del Barça guanyar aquest partit.

P- Com se supera precisament aquest cop moral de passar de 1 a 3 al 4 a 3?

F.MONCLÚS- La clau va ser creure-hi. A la mitja part ja ho vam comentar, anàvem 1 a 1 i dèiem que el Barça és un equip molt ofensiu i que busca porteria i que seria difícil que a la segona part no marqués cap gol… El caràcter d’aquest equip és estar en tot moment dins del partit, que és el realment difícil. I penso que és la clau. saber que el Barça et pot marcar 3 o 4 gols seguits …. i estar centrats en això quan passa i provar, seguir defensant, sense tornar-nos bojos per voler remuntar el partit… i aquesta va ser la clau.

P- I ara la Copa!. Això no entrava dins del guió en començar la temporada eh!

F.MONCLÚS- Mira us dono una primicia… a principi de temporada, en la primera reunió que vam fer amb ells, els vam preguntar a cadascú en quina posició volíen acabar a la Lliga i quin objectiu teníen d’equip i el 90% van dir que entraríem a la Copa del Rei. Per tant, és una premonició que ja van tenir ells abans de posar-se els patins. És un molt bon premi. Tot el que vindrà ens ho agafarem amb molta il.lusió.

P- I sense temps per relaxar-se perque diumenge ja comença la segona volta.

F.MONCLÚS- Si, si. L’eufòria hi pot ser fins avui. Però dimarts hem de començar a pensar en el Voltregà que no serà pas fàcil.

S.CUGAT 2 – IHC JÚNIOR 3. PUNTS D’OR

Els júniors també s’han apuntat al cap de setmana rodó per l’IHC i s’ha imposat per 2 a 3 al Sant Cugat amb un hat trick d’Aleix Vera. A la mitja part els arlequinats empatàven a 1. Per l’Igualada han jugat Isaac Larios, Pep Vilaseca, Aleix Vera (3), Èric Vives i Edgar Peralta, equip inicial. David Carles i Martí Dalmases. Ferran Mulet i Cesc Figuerola.

Per la seva banda les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC reben avui a Les Comes al Manlleu en el primer partit d’una setmana de bojos. Divendres dia 1 jugaran contra el Palau també a casa i dissabte viatjaran a Sant Hipòlit per jugar contra el Voltregà.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *