TON: LA CLAU D’AQUEST EQUIP ÉS QUE TOTHOM SAP QUÈ HA DE FER

gener 2013 3 019Foto Oriol Sebrià

S’acaba el temps de la celebració. La satisfacció d’haver vist el ressó que ha tingut la victòria al Palau Blaugrana (l’últim exemple l’entrevista que el web de la FEP li fa a Marçal Casadevall) s’ha de transformar en càrrega d’il.lusió per afrontar els esforços que encara queden per fer. De moment aquest dimarts toca tornar-se a posar el patins que van pulir el parquet del Palau i començar a pedalar per afrontar el repte de diumenge. El Voltregà més veterà i fiable dels últims anys.

P- S’acaba la celebració. Hem de tornar a la fiolosofia de partit a partit.

TON- Si. Ho hem gaudit durant dos dies però avui ja toca entrenar pensant només en el Voltregà. Comença la segona volta i hem d’aconseguir punts com sigui.

P- Hi ha coses que sembla que es portin als gens. Anem canviant d’equip i seguim incordiant al poderós Barça.

TON- Si. Aquest és la setena temporada que soc al primer equip i ostres, hem tingut molts bons resultats al Blaugrana … un 4 a 5 amb l’Ivan, amb el Pelicano que es va sortir, un 1 a 2 amb el Creus i l’Edu marcant… són partits que et queden. Són els que et demostren que si hi creus, si hi vas… que quan comença un partit i fas aquella pinya que ens va ensenyar el Rocasalbas, te n’adones que allà marxa la por i que són un rival a qui també pots guanyar. Abans feia molt respecte. Fins i tot a vegades gairebé preferia quedar-me a la banqueta i tot. I ara te n’adones que quan competeixes i les coses surten bé és una alegria poder disfrutar i que la gent et vegi. Després de la feina que vam tenir a l’estiu, el Cesc, tu, jo, el Manel … amb fitxatges, fent equip… acabes la primera volta amb 21 punts, estàs a la Copa,  ja classificat a la Champions, amb 10 punts …. és per haver-ho celebrat molt. Feia 3 temporades que no hi entràvem i és fantàstic!.

P- El partit va ser dels que es recorden tota la vida.

TON- I tant. Vam tenir la sort d’avançar-nos en el marcador, suposo que els àrbitres no vam agradar a cap dels dos. Ells es queixen i nosaltres també podríem perque em treuen una targeta blava que m’agradaria que la gent veiés en vídeo… ni tant sols m’hi atanço, és ell que em vé a buscar… però vaja són coses que passen. Ara bé, marcar 6 gols al Palau té molt mèrit. Demostra l’efectivitat que vam tenir, amb els penals, la FD … Vam saber controlar molt bé els tempos del partit. Normalment quan et fan el 4 a 3 quan faltaven 4 minuts 55 i miraves les cares de la gent semblava pràcticament impossible. Després d’haver treballat tant i d’haver anat 1 a 3 i en 3 minuts et fan 3 gols. Però la clau va ser no enfonsar-nos en aquest moment. Ja ens va passar amb el Liceo però aquell dia no ho vam poder remuntar. Crec que aquell partit també l’havíem de guanyar i dissabte si que vam poder. Marcar dos gols i posar-nos per davant va ser fantàstic. El de l’empat? ja en vaig fer un d’igual contra el Reus. Els companys m’ajuden molt, em fabriquen espais i jo intento aprofitar-los. Aquella bola havia d’entrar. Després el penal de l’Oriol va fer que esclatessim d’alegria. I després, sense porter, fer el sisé … em va fer gràcia perque una mica més i el fallo. Quan anava a xutar vaig pensar … otres, no pots fallar! estàs al Palau! i per sort vam marcar. Però una cosa. Vam tenir la sort de tenir l’Elagi al darrera. A vegades posen porters a l’equip de la jornada perque només li han fet un gol. A l’Elagi li van fer 5 però va parar 200 pilotes!!. Felicitar a la gent que va venir, demanar que segueixin venint a Les Comes a ajudar-nos, gràcies també a vosaltres que hi sou sempre i … anirem a Oviedo, anirem als quarts de final de la Copa d’Europa… coses que al principi de temporada semblava impossible i mira… no donis per mort a ningú abans que jugui.

P- És un èxit del treball constant.

TON- És que la feina que estan fent els entrenadors i cos tècnic, el Cesc, el Joan Pont, el Xino i els delegats i el Martí… és excepcional. Hi ha molt bon ambient al vestidor. El Càceres, tot i tenir l’edat que té, és com un nen, i és qui provoca tot això amb les bromes que fa. I els entrenaments ens ho passem bé. I quan ens hem de posar seriosos ens posem seriosos. Som un equip nou. Al principi molta gent et deia on aneu amb aquest equip, amb un porter que acaba de ser júnior i jugadors de nacional… doncs treball, constància, creure en tots… Som 6 més els júniors, que estan fent una feina excel.lent. La clau d’aquest equip és que tothom sap què ha de fer. Ningú vol fer més del que és capaç de fer. Això ens fa més forts….I res. Que estem molt content. Hauríeu d’haver vist l’alegria dins del vestidor. No només per la Copa. Sobre tot per haver guanyat al Palau … encara que no hi haguessim entrat. Són 3 punts molt importants. Acabar la primera volta amb 21 punts … potser pocs hi haurien apostat.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 7 – MANLLEU 4.  REMUNTADA EN 7 MINUTS

L’IHC femení s’ha emportat 3 punts molt patits davant del Manlleu, en partit de la 12ena jornada de l’Ok LLiga femenina. Ho ha fet gràcies a una gran remuntada a la segona part.  Les arlequinades han anat sempre per davant en el marcador a la primera part però no han aconseguit obrir diferències. Raquel Bernadas ha avançat l’IHC però Nara Lòpez ha empatat dos minuts després. Marta Soler i la mateixa Raquel Bernadas han posat el 3 a 1 en el marcador però Nara Lòpez ha repetit i ha tornat a reduir diferències. Elba Garreta ha tornat a ampliar la diferència a dos gols, però les visitants no afluixaven i  Clara Altimira ha tornat a rebaixar-la abans del descans. (Les visitants han disposat fins i tot de dues FD per blaves a Laura Salvador i a Pirri, l’entrenador, que podrien haver complicat encara més el panorama).

Panorama que si que s’ha enfosquit molt més quan, ja a la segona part, Laura Vall ha empatat per les osonenques. Les noies de l’IHC  han sabut refer-se del cop i amb 3 gols en 7 minuts han pogut remuntar. La clau ha estat el penal que ha transformat Laura Salvador i que ha tornat la tranquil.litat a la pista. després Raquel Bernadas (que ha signat un hat trick) i Anna Gil han acabat de decidir el partit. Ara el FONTANELLAS I MARTÍ IHC jugarà divendres contra el Palau a casa i dissabte al Victorià Oliveres de la Riva contra el Voltregà.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 7 (3/4) LAURA HERNANDEZ, LAURA SALVADOR (1), MARTA SOLER (1), ANNA GIL VENDRELL (1), RAQUEL BERNADAS (3), equip inicial. ELBA GARRETA (1), JUDITH BALDRIS, CAROLINA ESCOBAR, LAURA BALAGUER .

MANLLEU 4 (3/1) ESTER TOSAR, AINA BRUGUERA, NARA LOPEZ (2), LAURA VALL (1), YOLANDA FONT , equip inicial. CLARA ALTIMIRAS (1), LAURA BARCONS, SANDRA NURI, JUDIT BURGAYA, MARIA BALLESTA

GOLS: 1-0 Raquel Bernadas (m 3.18), 1-1 Nara Lòpez (m 4.29), 2-1 Marta Soler (m 7.34),  3-1 Raquel Bernadas (m 10.13), 3-2 Clara Altimiras (m 10.52) 4-2  Elba Garreta (m 17.03), 4-3 Nara Lòpez (m 19.24). SEGONA PART. 4-4 Laura Vall (m 7.52), 5-4 Laura Salvador penal (m 12.20), 6-4 Raquel Bernadas (m 14.17), 7-4 Anna Gil (m 18.20).

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a TON: LA CLAU D’AQUEST EQUIP ÉS QUE TOTHOM SAP QUÈ HA DE FER

  1. Enric Bernadas diu:

    Kilian!! No se si t’han dit que la Nara López és la filla del ex-jugador del IHC i ex-entrenador del Vic Quim López!! Una jugadora amb 16 anys que s’ha de seguir de prop. Enorme!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *