AJUDA’NS A FER REALITAT EL SOMNI !!

camapnay petitaEls èxits esportius del nou IHC, aconseguits sense fer soroll a base de treball i perseverància, han provocat un esclat d’alegria al vestidor i a la grada, però han augmentat els, ja de per si importants, maldecaps a la tresoreria del club. La classificació per la fase final de la Copa del Rei i pels quarts de final de la Champions han provocat unes despeses afegides que no estaven previstes als pressupostos per aquest any. L’IHC necessita entre 6000 i 8000 euros per cobrir els desplaçaments (la forquilla vé marcada per si el rival europeu és el Liceo o el Valdagno italià). Per cobrir aquesta contingència el club ha tirat d’imaginació i aquest mateix dimecres ha presentat una campanya amb el lema “Ajuda’ns a fer realitat el somnique inclou una sèrie d’iniciatives destinades a buscar l’ajuda i  complicitat dels aficionats a l’hoquei però també dels igualadins i de les empreses que estimen la ciutat. Una Igualada a la qual l’equip representa amb el màxim esforç en les millors competicions continentals.

El president Manel Buron  ha reconegut que es va fer  “un equip per no baixar… i els objectius s’estan superant amb escreix. Té molt mèrit el treball d’aquest grup perque pocs donàven un euro per nosaltres.  I amb ganes, il.lusió… i aquesta pinya fantàstica ho estan aconseguint. Ara volem seguir i necessitem tenir la ciutat al nostre costat”.

La mesura principal és una campanya de micromecenatge. Tothom que hi vulgui aportar el seu granet de sorra podrà fer aportacions a partir de 20 euros al compte corrent d’Unnim-BBVA:  2107 0028 39 4032157434. Entre tots els que hi participin es sortejarà un viatge per a dues persones per acompanyar l’equip a l’eliminatòria de quarts de final de la Champions.

El club també ha anunciat l’elaboració d’una samarreta especial commemorativa de la Copa del rei d’Oviedo 2013. Totes les empreses que hi vulguin fer apareixer el seu nom ho podran fer a canvi d’una esponsorització de 300 euros.

I finalment a partir de la pròxima setmana es podran adquirir butlletes, a 2 euros cadascuna, pel sorteig d’un aparell de TV . El que es recapti servirà per pagar despeses de la Copa del Rei. Tot sumat, tots junts, per ajudar “ a fer realitat un somni“. El que els jugadors amb el seva lluita a la pista han aconseguit pels aficionats i per tota la ciutat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a AJUDA’NS A FER REALITAT EL SOMNI !!

  1. Retroenllaç: L’IHC busca un cop de mà per la Copa | L’IHC busca un cop de mà per la Copa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *