ÉS COSA D’OUS

truitesFoto A. Lodi

I molts, com s’aprecia a la fotografia. Són les truites d’en Ton, que substitueixen les habituals pastes que porten a entrenament aquells que debuten (aquest no és el cas pel jove veterà Baliu que amb només 24 anys ja porta 7 temporades al primer equip) o que reben una targeta blava (com la que injustament va rebre el capità arlequinat al Palau Blaugrana). I és precisament aquest peatge el que li ha tocat de pagar al  Ton. Això i el seu aniversari (que va coincidir amb el partit contra un altre gran, el Liceo). Les truites han estat tot un èxit entre uns afamats jugadors acabats d’entrenar i de fet han generat (potser inconscientment) tota una metàfora d’allò que els igualadins van posar al parquet del Blaugrana per aconseguir la victòria, que hauran de tornar a posar contra el Voltregà,  i que coincideix amb l’ingredient principal d’aquesta menja tant reexida. Amb missatge subliminal  o no, la realitat és que ha estat la millor manera de tancar unes hores d’alegria desbordada i que, com dèia l’històric Joan Ayats, ja són història (amb tot el que ens ha deixat, però història).

Truites a banda, Ton i el seus companys, han fet aquest dimarts el primer entrenament de la setmana per preparar el partit de diumenge a 2/4 d’1 contra el Voltregà (amb arbitratge de Joaquin Lopez Varela i Maria Teresa Martinez). Els igualadins han fet un treball destinat a deixar-se anar una mica, amb molta projecció de cara a porteria. Dijous, tècnics i jugadors faran sessió de vídeo i ja dedicaran tots els pensaments en el rival de la primera jornada de la segona volta. L’equip es mostra confiat en que “després del bon treball al Palau, seguiran per aquesta línia en aquest inici de segona volta”.

MARÇAL ES QUEDA SENSE PUNTS

Un  dels herois del Palau, Marçal Casadevall, ha perdut aquest dimarts “uns companys” que s’han mantingut enganxats a ell des de fa 10 dies. Els 9 punts que li van haver de posar al llavi en el partit contra el Quevert i que no van ser obstacle perque el de Vic fes un gran partit contra el Barça i fins i tot hi ampliés el seu botí de gols fins als 19.

Va ser un dels 6 gols que l’IHC va fer a la pista més complicada d’Europa i que va donar accés a una Copa del Rei que es juga del 28 de febfrer al 3 de Març a Oviedo, que se sortejarà dimecres dia 6 de febrer al Teatro Campoamor de la capital asturiana i per la qual ja s’han començat a vendre entrades al web de la Federació Espanyola (ho podeu fer clickant en aquesta adreça:

http://www.fep.es/website/noticias.asp?idnoticia=7360&modalidad=14&id_noticia=7360&id_modalitat=14&id_sexe=0&id_categoria=0

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *