2.200 RAONS PER COMPETIR

samarreta petitaLa campanya de micromecenatge per la Copa del rei i l’eliminatòria de quarts de la Champions segueix demostrat la solidaritat de socis, seguidors, aficionats i ciutadans d’ Igualada en general. De moment, segons informa el web del club, ja s’han recollit 2.200 euros i encara queda temps per seguir fent aportacions, comprant butlletes pel sorteig de la televisió o la samarreta commemorativa de la Copa que avui ja s’han posat Ton Baliu i Marc Povedano, com es veu a la fotografia.

IHC-SANT CUGAT, ENTRENAMENT DE COMPETICIÓ A LES COMES

Ton i Pove, junt amb tots els seus companys, tornen avui a la feina per preparar el partit d’Alcoi. I ho fan amb un partit amistós contra el Sant Cugat de la Primera Estatal. Es dona la circumstància que aquest partit d’entrenament serà el primer d’Albert Zanón com a nou tècnic de l’equip santcugatenc en substitució de Jordi Raga que ha deixat el càrrec amb “la intenció de donar un impuls a l’equip  per canviar la dinàmica de resultats en la segona volta de la lliga que comença aquest cap de setmana a la pista del CP Manlleu. Ara mateix l’equip de l’ex-IHC Roger Riba, que tenia com a objectiu a l’inici de la temporada l’ascens a l’Ok LLiga, és 7è a la classificació amb 16 punts, a 10 del líder, el Vilafranca i a 6 de l’Alcobendas que és l’últim equip que ara mateix aconseguiria el passaport per la màxima competició estatal.
Albert Zanón era fins ara el tècnic del junior A PHC Sant Cugat, equip que juga al grup A de la lliga preferent on coincideix amb el júnior A de l’IHC.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *