UN INTERSETMANAL PERÒ D’ENTRENAMENT

Partit d’entrenament aquest dijous de l’IHC contra el Sant Cugat de la Primera Estatal. Els arlequinats han començat força bé, intensos, i amb moltes ocasions però sense gol. A la segona part, sense punts en joc, el partit  s’ha relaxat una mica més. Aquest divendres els de Francesc Monclús tancaran la preparació pel partit contra l’Alcoi que es jugarà diumenge a les 12 al Francisco Laporta amb arbitratge de Sergi Mayor i Lluís Delfa.

Mentrestant a la seva pàgina web l’Alcodiam assegura que no renuncia a la victòria davant de l’Igualada, que no hi ha res perdut i que aquesta és la filosofia instal.lada al vestidor un cop superats els partits contra Liceo, Barça i Noia. I per això demanen “un últim esforç a l’afició“.  De l’IHC en destaquen els 21 gols del defensa Marçal Casadevall (encara que puntualitzen que molts són a pilota aturada), Ton Baliu i el veterà David Càceres de 28 anys (?). I també apunten al desconcert que els provoquen els últims resultats de l’equip igualadí (els partits contra el Barça o la golejada a Lleida i en contraposició les ensopegades amb Voltregà o amb Sant Feliu).

Per cert avui sabrem el guanyador del sorteig d’una televisió, una de les mesures de micro-mecenatge impulsada pel club per finançar el desplaçament a la Copa del rei i als quarts de final de la Champions. Avui també s’acaba el termini per apuntar-se a l’autocar que ha muntat el club per acompanyar l’equip precisament a la copa del rei d’Oviedo

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *