MARÇAL ENTRE COTONS

kiliFoto D. Figueras

Canvi d’horari pel primer entrenament de la setmana de la copa, en un dia històric pel club. Aquest dimarts fa 21 anys que l’IHC guanyava la seva segona lliga, la que confirmava que el somni de la primera a Riazor no havia estat aillat (com recordava Som hoquei a la seva publicació d’avui). Va ser aquella final contra el Liceo a Les Comes que va acabar 2 a 1 amb dos gols del mític Santi Carda.

Doncs precisament en una jornada amb un pes important de la història els arlequinats han començat a treballat per una altra pàgina que encara s’ha d’escriure, la de la Copa. I ho han fet amb l’absència de Marçal Casadevall pel cop d’estic que va rebre a Alcoi. Bàsicament per prevenció. Tot i la inflamació i els punts, aquest dimecres si que ja s’entrenarà amb els seus companys, a l’espera de notícies del Comité de Competició per la targeta vermella injusta (ell va ser la víctima precisament de l’agressió. ) que va rebre al Francisco Laporta.  Amb l’absència del màxim golejador igualadí la resta de plantilla del primer equip del club ha fet la primera sessió copera que ha estat bàsicament de tècnica i tàctica individual.

Mentrestant la Copa arrenca ja aquest dimecres amb la prova de pista de 3 dels equips participants, Vic, Reus i Lleida. L’IgualadaHC jugarà divendres a les 9 contra el FC Barcelona.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *