F.MONCLÚS: ESPEREM A VEURE QUE DIU EL COMITÉ I JA DECIDIREM

Satisfacció, expectació i preocupació. Aquesta la triple sensació a l’IHC en aquest inici de setmana. Satisfacció per haver complert l’objectiu de tornar del País Valencià amb 3 punts que atancen l’equip a l’objectiu principal de la temporada. Expectació per la Copa del Rei, premi per una gran primera volta. I preocupació per la targeta vermella, injusta, que va veure Marçal Casadevall al Francisco Laporta. De fet, l’Igualada ja va protestar l’acta i va presentar recurs. Aquest dimarts es reuneix el comité de competició i se sabrà si hi ha sanció pel Marçal (i si en aquest cas l’IHC en demana la suspensió cautelar) o si, atenent al que es veu al vídeo, li retiren la targeta vermella.

P- Partit tremendament competit, Cesc.

MONCLÚS- Si. La primera part va ser molt complicada. Ells van estar molt millor ofensivament, de cara a porta. A la mitja part vam canviar de xip i quan van començar a entrar els gols es van començar a posar nerviosos. Sabíem que els podia passar i havíem de jugar amb això.

P- Clar que per nosaltres també hi va haver complicacions serioses.

MONCLÚS- Si. Entre el penal i l’expulsió del Marçal, amb la FD que ens van carregar, el partit es posava molt difícil. Però no vam perdre el cap. I el 2 a 3 ens va obrir la porta del partit. Els jugadors van estar fantàstics perque els de l’Alcoi tenien clar que era el partit on començava la seva lliga i anàven a totes. Sabíem que ells havíen d’arriscar i per tant la clau era marcar un gol i que entressim al partit i ells es puguessin posar nerviosos.

P- La llàstima és l’expulsió injusta del Marçal. Que penseu fer?

MONCLÚS- Esperem a veure que diu el comité i si el vídeo ajuda com esperem. Després ja decidirem.

OKENTREVISTA AMB EL VETERÀ MÉS JOVE, EL JOVE MÉS EXPERIMENTAT: DAVID CÀCERES

Coincidint amb la disputa de la #copaok  els companys d’Hoqueitweet, li faran una okentrevista a l’home rècord de l’IHC, David Càceres. L’entrevista serà dimecres a les 6 de la tarda. Com sempre, les preguntes les podeu fer vosaltres, i les vies per enviar-les son les següents:

  • Twitter: Envieu-los-hi les vostres preguntes amb el hastag #okentrevista
  • Facebook: A la pàgina del facebook ( FB Hoqueitweet ) , en la noticia de l’okentrevista, ens podeu deixar com a comentari les vostres preguntes.
  • *Mail: Podeu enviar la vostra pregunta al mail hoqueitweet@hoqueitweet.com
  • *Web: Podeu enviar la vostra pregunta a traves del nostre web. Pregunta okentrevista

* En aquestes dos opcions podeu triar si voleu que la vostra pregunta sigui anònima.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *