DE 8 A 2/4 DE 9

Després de la cita europea els dos primers equips de l’IHC tornen a l’Ok Lliga i fan gairebé alhora. Els dos equips  juguen aquest dissabte amb mitja hora de diferència. L’IHC masculí ho fa a Calafell a les 8 del vespre amb arbitratge de Jorge Garcia i German Sandoval. Mitja hora més tard les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC reben a les Comes a l’Alcorcon (Carles Bifet) en un derby familiar entre Bernadas (la Raquel contra la Teresa). De 8 a 2/4 de 9 l’IHC començarà a jugar-se 6 punts realment importants.

La jornada de l’Ok Lliga masculina ja té dos resultats definitius: Vilanova 0 – FC Barcelona 1 i Reus 3 – Blanes 2.

Nac. Cat. IGUALADA 3 – PALAFRUGELL 3. JUGAR COM MAI. EMPATAR COM SEMPRE

Un cop més els nois del Nacional Catalana han tornat a empatar (el tercer consecutiu). I un cop més es mereixien guanyar. És cert que a la mitja part perdien per 2 a 3. I que aquest resultat es mantenia igual a falta de 2 minuts quan un endollat David Carles (autor de 2 gols) ha fet el 3 a 3. Per tant podria semblar que l’Igualada ha salvat un punt. Però també és cert que els arlequinats han jugat molt bé i han dominat totalment al seu rival, a qui pràcticament han tancat a la seva àrea. I també que només els ha faltat l’encert de concretar en gol les multiples oportunitats que han creat. Fins i tot als “xinesos” els ha abandonat la sort quan a falta de 27 segons pel fínal Aleix Vera ha enviat al ferro una FD per blava per l’entrenador rival.

Amb el punt aconseguit davant del 7è classificat de la Nacional Catalana l’IHC arriba als 29  i queda a l’espera de la resta de resultats per saber a quina distància queda el descens. Dos dels jugadors del B, Nil Garreta i el doble golejador David Carles tenen partit aquest dissabte amb el primer equip a Calafell. I diumenge els júniors es desplaçaran a la pista del Reus Deportiu.

IHC 3 ( 2/1) Isaac Larios, Nil Garreta (1), Pep Vilaseca, Aleix Vera i Marc Muntané, equip inicial. Edgar Peralta, Moi Cervera, Èric Vives, David Carles (2) i Jaume Arnau.

PALAFRUGELL 3 (3/0)

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *