CALAFELL 1 – IHC 2 // FONTANELLAS IHC 4 – ALCORCON 6. 6 DE 6

Dissabte d’or per l’Igualada HC que ha sumat dues victòries en els dos equips d’Ok Lliga. Els nois han sabut sobreposar-se a l’ambient que hi havia a Calafell (on s’hi jugaven una autèntica final) i en un partit molt seriós dels arlequinats s’han emportat els 3 punts. I en un partit marcat pels sentiments (en l’Alcorcon hi havia 2 ex-igualadines) el FONTANELLAS I MARTÍ IHC ha estat superior a les madrilenyes de l’Alcorcon tot i que a la segona part el marcador, molt ajustat, ha fet patir a més d’un.

CALAFELL 1 – IHC 2. SANT ELAGI

càceres golFoto D. Figueras

Aquest gol de David Càceres de FD a la segona part li ha donat a l’IHC la desena victòria a l’OkLliga. Un triomf importantíssim que atança l’equip al gran objectiu de la temporada i que s’ha basat en un joc molt seriós dels igualadins i en una exhibició a la porteria de l’Elagi que ha presentat candidatura al santoral dels arlequinats.

El Calafell ,que necessitava imperiosament la victòria, s’ha avançat en el marcador molt d’hora, amb una jugada personal per darrera la porteria de Vergés. A partir d’aquí els locals han jugat molt tancats en defensa per consevar l’aventatge. L’IHC ha sabut jugar amb paciència i ha aprofitat una contra (nascuda d’una aturada de l’Elagi) entre Pove i Ton per empatar el partit a 10 minuts dels descans.

Ja a la segona part i amb l’empat en el marcador qualsevol jugada podia decidir el partit. El Calafell ha disposat de dues FD i l’IHC de 2 FD i un penal. I ha estat a pilota aturada on ha nascut el triomf dels arlequinats. Al minut 13 de la segona part Dàvid Càceres ha sentenciat. Quedava, però, molt partit. El Calafell ha obert línies i s’ha abocat a l’atac. Però els igualadins s’han sabut defensar i al darrera tenien tota una garantia que ha desfet totes les opcions locals. Al final victòria per la mínima que dona 3 punts essencials a aquestes alçades de l’Ok Lliga.

CALAFELL 1 (1/0) Arellano, Vergés, Ferrer M. Vergés (1), Romeu, equip inicial. Rosa i ros.

IGUALADA HC 2 (1/1) Elagi, Ton Baliu (1), Marçal, Pla i Càceres, equip inicial. Vives i Pove. D.Carles, Aleix Vera i A. Povedano.

GOLS: 1-0 M. Vergés ( 6), 1-1 T. Baliu (m 15). SEGONA PART. 1-2 Càceres FD (m 13).

INCIDÈNCIES: Gran entrada i molt ambient al J.Ortoll de Calafell. Els àrbitres, Fran i Sandoval, molt bé. A la llotja el president de la FEP, Carmelo Paniagua.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 4 – ALCORCON 1. EL TWIN’S DERBI PER LA RAQUEL

Aquest cop el derby de les bessones ha estat arlequinat. La Raquel s’ha imposat a la Teresa i a punt ha estat de recuperar-li el gol average. A la primera volta les madrilenyes es van imposar per 5 a 1. La Bernadas jugadora ha estat decisiva perque ha batut dos cops en un minut a la Bernadas portera. Amb el 2 a 0 s’ha arribat a la mitja part.

Només començar la segona Marina Rodriguez ha reduit diferències per les visitants i ha posat emoció al partit. No ha estat fins al final (a falta d’1 minut i 20 segons) que l’Anna Gil ha marcat el gol de la tranquil.litat. Elba Garreta ho ha acabat de rematar amb el 4 a 1 a falta de 27 segons.

Amb aquesta victòria (la novena de la temporada) les igualadines arriben als 27 punts i ocupen la mateixa setena plaça que els nois del club.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 4 (2/2) Laura Hernàndez, Laura Salvador, Marta Soler, Anna Gil (1), Raquel Bernadas (2), equip inicial. Elba Garreta (1), Judith Baldris, Carolina Escobar, i Laura Balaguer.

ALCORCON 1 (0/1) Teresa Bernadas, Sonia Rodriguez, M. Dolores Cancelas, Claire Currey, Marina Rodriguez, equip inicial. Maria del Moral, Lucia Martinez, Marta Ventepan, Marianna Velez.

Mentrestant aquest diumenge els júniors de l’IHC juguen a la pista del potent Reus Deportiu. La bona temporada que estan fent els nois del planter només necessita d’un punt més per convertir-se en excel.lent, ja que garantirien matemàticament la classificació pel campionat de Catalunya

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *