LA SELECIÓ DE BALIU, SEGONA PER PENALS

El títol del Torneig de Montreux s’ha escapat per un penal transformat per Rodrigues. El temps reglamentari i també la pròrroga s’ha acabat amb empat a 4 (gols de Perez, Oller i Torner (2)). I ja a la tanda de penals Portugal ha estat l’única que ha aconseguit marcar, ja en el darrer llençament de la sèrie.

Malgrat la derrota el paper de la jove selecció estatal ha estat molt destacat. S’ha enfrontat 2 cops contra el millor combinat lusità i ha aconseguit plantar-li cara fins al punt que el primer enfrontament a la lliga regular va ser pels de Feriche i en la final la ruleta dels penals és la que ha acabat decidint. Com ha explicat el mateix Ton Baliu a la mevaweb “4 a 4 contra la millor selecció de Portugal… alguna cosa hem fet bé!”. Baliu que ha tornat a ser utilitzat pel seleccionador com a primer canvi tornarà a les Comes amb la medalla d’argent de la Copa de les Nacions amb ganes de tornar a liderar el seu IHC en el tram decisiu de l’Ok Lliga i la Champions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *