LA SELECCIÓ ESTATAL JA ÉS A LA FINAL AMB 2 GOLS CLAUS DEL TON

El capità de l’IgualadaHC Ton Baliu ha marcat els seus primers gols amb la selecció absoluta. I Baliu, amb aquella habilitat proverbial seva de ser sempre on se’l necessita, fent el que ha de fer i en el moment que toca fer-ho, ha triat dos bons moments per estrenar-se.

El primer, al minut 16 de la primera part quan els alemanys havien aconseguit empatar el partit a 2 (de fet havia començat marcant la selecció alemanya). El 3 a 2 del Ton ha tranquil.litzat els de Feriche que han pogut marcar dos gols més abans d’acabar la primera meitat. 5 a 2 al descans.

I a la segona part ha hagut de tornar a aparèixer Baliu quan les coses s’an tornat a complicar amb dos gols teutons. El 5 a 4 tornava a ser excessivament perillós i el Ton s’ha encarregat d’evitar mals majors. Amb el 6 a 4, als 9 minuts de la segona part, la selecció, que tenia la baixa de Jepi Selva, ha tornat a carburar i s’ha acabat imposat per 9 a 5. Amb aquesta victòria l’equip estatal s’ha classificat per jugar aquest diumenge la final contra Portugal (que s’ha desfet per 7 a 1 d’Angola). El partit es jugarà a les 8 del vespre.

Els gols de la selecció els han fet Perez (3), Baliu (2), Pau Bargalló (2), Torner i Christian.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *