CÀCERES: UN EMPAT HAURIA ESTAT MÉS JUST

valdagno 3Foto D. Figueras

Els jugadors de l’Igualada HC acaben aquest dimecres els 3 dies de festa que els van donar els tècnics després del partit contra el Valdagno. La plantilla deixa ara de banda la tornada dels quarts de final de la Champions per centrar-se en l’ok lliga i en el pròxim rival, el CP Vic. Això si, sense oblidar les conclusions positives i també els negatives que ha deixat l’enfrontament amb els vicentins.

P- Dissabte vàreu protestar algunes jugades… tu molt especialment la falta que et van fer abans del tercer gol… Llàstima que un partit tan igualat es decidís per algunes decisions arbitrals.

CÀCERES- Si. La veritat és que un dels dos àrbitres va xiular molt malament… Aquella reliscada del Silva que la toca a terra i no pita ni falta… i per mi era una FD claríssima. Però no busquem excuses amb els àrbitres. Ells són un equip molt bó, van fer un bon partit i crec que vam treure un bon resultat dins del que cap amb un equip potent com el que tenen ells. En un principi veniem amb molta por d’aquests jugadors boníssim i crec que vam plantar cara… i, de fet,  un empat hauria estat més just.

P- Allà tocarà fer una autèntica gesta.

CÀCERES- Si. És clar que el gran  favorit és el Valdagno. Nosaltres vam sortir a intentar plantar cara i ho vam fer. El partit d’allà ens ho hem d’agafar com un premi. Intentar fer el millor resultat … ells jugaran igual que van jugar aquí, a l’atac. juguen a fer gols i no es tancaran. Juguen amunt i avall i haurem d’intentar aprofitar això.

P- Dues coses. Una, la reivindicació d’aquest equip perque plantar cara a aquest bon equip té una lectura molt positiva.

CÀCERES- Si. Està clar. Al principi ens va costar una mkica. ells tenen mlolta experiència, molta veterania, molts campionats a sobre, moltes copes i se’ns va notar una mica al principi. Ens va costar entrar-hi però un cop hi vam entrar de ple van jugar de tu a tu. No hi va haver una diferència entre nosaltres sino tot el contrari. Crec que va ser un partit molt igualat i que vam demostrar que som un bon equip.

P- Parlant d’experiència. Veient gent com Rigo tu ets un tot un júnior, eh!.

CÀCERES- Si. Amb ell va ser la meva primera expulsió aquí a l’Igualada. és un gran jugador. Se sap regular molt bé dins de la pista. En defensa els aguanta molt bé i els distribuiex molt bé el joc.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *