SETMANA VIGATANA

L’IHC més osonenc de la història ha començat ja la seva setmana vigatana. Els arlequinats han fet aquest dimecres el primer entrenament de la setmana. Els de Monclús-Pont-Doncel han fet treball de tècnica per passar a situacions de 4X4. Aquest dijous tècnics i jugadpors revisaran el vídeo del Vic previ a la segona sessió de la setmana. L’IHC tancarà preparació divendres. El partit contra el Vic de l’ex-iHC Roger Rocasalbas es disputarà diumenge a 2/4 d’1 del migdia amb arbitratge de Joaquin Lopez Varela i Eloi Castellnou.

DIA C PELS JÚNIORS

Cosa que vol dir que som en la vigilia del dia D per alguns dels jugadors de la base que han estat ajudant el primer equip aquesta temporada. Els júniors arlequinats afronten les últimes hores abans de l’inici del campionat de Catalunya a sant Hipòlit de Voltregà. El primer partit dels nois de Doncel serà divendres a les 4 de la tarda davant del Shum. Dissabte els “xinesos” afrontaran dos partit. el primer a 1/4 d’11 del matí contra el Mataró i a la tarda, altre cop a les 4, contra els anfitrions del Voltregà.

L’expedició igualafina la formaran Isaac Larios i Cesc Figuerola com a porters i Pep Vilaseca, Aleix Vera, David Carles, Edgar Peralta, Èric Vives, Martí Dalmases, Arnau Figuerola i Teti Vives.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *