REUS 6 – IHC 1. UN ALTRE COP EN DIMARTS …

REUSFoto D. Figueras

Mal partit de l’IHC, especialment en els 10 primers minuts quan ha encaixat 4 gols  que han fet impossible cap intent de reacció. És probable que els igualadins hagin pagat la falta d’entrenaments dels últims dies per culpa de la pluja (i aquí s’hi podria incloure també el partit no jugat davant del Vic) a banda del cansament de jugar en un dia de feina i després d’una llarga jornada laboral (com tots els maleïts dimarts). Els arlequinats han començat amb falta de tensió i quan se n’han volgut adonar ja portaven 4 gols en contra (1 de Casanovas, 2 de salvat i 1 d’Adroher).

A partir del 4 a 0 el decorat ha canviat. L’IHC, sense jugar molr millor, ha controlat millor el joc ofensiu dels locals i fins i tot ha aconseguit marcar un gol (Vives aprofitant un rebuig d’un llençament exterior de Povedano) i ha disposat d’un penal que no ha aprofitat Casadevall.

La dinàmica, de més igualtat a la pista, s’ha mantingut durant tota la segona part, tot i que només els roig-i-negres han encertat a marcar, amb gols d’Ollé i un últim de FD d’Adroher que ha marcat després de dues aturades de l’Elagi (que també ha aconseguit aturar un penal ja amb el 4 a 1 en el marcador).

En definitiva mal partit, mal resultat i manteniment de la malestrugança dels dimarts. I poca referència, també, per l’enfrontament contra el Valdagno de la Champions. Diumenge hi haurà una nova oportunitat de millorar sensacions contra un dels millors equips de l’Ok LLiga, el Vendrell. Si la pluja ho permet tot i que sembla que ja han començat les feines d’arranjament de les deficiències en el sostre de les Comes. Per tant les úniques deficiències que caldrà solucionar seran les pròpies del joc i dependran de tècnics i jugadors.

REUS 6 (4/2) Trabal, Oller (1), Casanovas (1), Salvat (2) i Adroher (2), equip inicial. Marin, Rubio.

IHC 1 (1/0) Elagi, Marçal, Ton, Càceres i Pla, equip inicial. Vives (1) i Pove. Garreta, M.Muntané i A.Povedano.

GOLS: 1-0 Casanovas (m 1.30), 2-0 salvat (m 6), 3-0 Salvat (m 7.07), 4-0 Adroher (9.31), 4-1 Vives (m 17). SEGONA PART. 5-1 Oller (m 11), 6-1 Adroher FD ( 4)

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *