REUS-IHC. F.MONCLÚS: HEM DE TORNAR AGAFAR LA LÍNIA DE JOC QUE TENÍEM FORA DE CASA

La sindrome de falta de partit que es va produir a les comes diumenge cap a 3/4 d’1 quan els àrbitres van decidir ajornar l’IHC-Vic, haurà durat 56 hores. L’únic aventatge que tenen les jornades intersetmanals és que en casos com aquest fan passar el “mono” d’hoquei més ràpid. És cert que els igualadins aniran a Reus amb pocs entrenaments a les cames i que el desplaçament és un dels més complicats de la categoria. Però al mateix temps serà un gran moment perque podran retrobar-se amb la competició en una setmana molt important, ja que dissabte els arlequinats es juguen a Valdagno el seu futur a la Champions. Monclús ha convocat per aquest partit als joves de l’IHC B Nil Garreta i marc Muntané.

El Reus-IHC es jugarà a partir de les 9 amb arbitratge de German Sandoval i Xavier Buixeda. A les hores prèvies d’aquest clàssic de l’Oklliga, la mevaweb ha parlat amb precisament amb el tècnic arlequinat.

P- Com arribeu a aquest partit després de no haver pogut jugar diumenge’-

F.MONCLÚS- Amb moltes ganes de jugar. Serà un partit davant d’un equip que porta una bona dinamica de resultats. Hauria preferit tenir una bona refència del partit de diumenge davant del Vic. Però està clar que hem d’agafar la línia de joc que vàrem tenir a fora de casa abans d’anar a Maçanet. Ho podem i ho sabem fer. Penso que serà també un partit que ens anirà molt bé com a termòmetre per anar a Valdagno. Son dos equips molt semblants.

P- Algún missatge pels júniors i el seu tercer lloc al campionat de Catalunya?

F-MONCLÚS- Pels juniors, penso molt sincerament que per la dinàmica de l’equip, pel treball de tots ells, per la implicació i l’esforç d’anar posant granets de sorra en el primer equip, per la qualitat dels jugadors, pel treball del Xino…  per tot això es merexien estar a la final. Penso que no és que la sort no els va acompanyar, és que la mala sort els va privar de ser-hi.

  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *