ADEU A UN MITE. D.CÀCERES: HE DECIDIT ACABAR AQUEST ANY. EN EL CLUB ON EM VOLIA RETIRAR

Càceres bona

P- David malhauradament te’ns notícia per donar als aficionats.

D.CÀCERES- Si. He decidit acabar aquest any. Me’n vaig amb alegria. Ho faig on sempre he volgut, en el club on em volia retirar i al costat de la meva gent. I amb un gran any. Salvats, havent entrat a la Copa, als quarts de la Champions… Me’n vaig molt content.

P- I és que tu has fet també una grandíssima temporada.

D.CÀCERES- Si. La veritat és que em va costar una mica al principi. Portava dos anys d’un ritme diferent, però aquí hem tingut un gran equip i m’ha ajudat molt a recuperar el ritme.

P- Vas venir a ajudar l’equip a salvar la categoria i ho hem aconseguit amb escreix. Fa moltes jornades que ja estem salvats.

D.CÀCERES- Si, si. Aquest era l’objectiu. Quan a l’estiu ens vam quedar només amb el Ton l’objectiu era salvar-nos. I el més ràpid possible. I ho hem fet. I hem entrat a la Copa i a quarts de la Champions. La temporada és molt bona… i encara hem de lluitar per intentar entrar a la Cers que a l’IHC li aniria molt bé.

P- Quan mires enrere, com l’home rècord de temporades a l’IHC (14 a l’OkLLiga) que hi veus, que sents?

D.CÀCERES- Molt orgull. Poder estar tots aquests anys en un club no és fàcil. Ho pensava en l’homenatge a Borregan. Costa molt. I el millor que m’emporto són els amics que he fet aquí a Igualada.

P- Recordes encara el teu primer dia?

D.CÀCERES- Me’n recordo molt. El meu primer any de sènior va ser al Vic. i em va sortir molt bé. Em va trucar molta gent, però quan em va trucar l’Igualada, en Santacana, no m’ho vaig pensar. Era l’equip que marcava la pauta i ha estat casa meva durant tots aquests anys.

P- Algún moment en especial d’aquests anys?

D.CÀCERES- Home. Com et deia em quedo amb les amistats, amb les que encara em veig, encara ens trobem, i us hi incloc a vosaltres. I clar, els títols. Són una etapa molt bona. Ara quan mirem vídeos d’aquella época, amb la gent que hi havia al pavelló … és emocionant.

P- I ja sabràs estar sense hoquei?

D.CÀCERES- No ho sé. Com que encara jugo no hi he pensat. Em costarà. És que només a l’èl.lit ja són més de 20 anys. M’hi hauré d’acostumar. Hi ha prou feina a casa.

P- I entrenar.

D.CÀCERES- De moment m’he decidit a plegar. I ja m’ha costat prou.

P- L’OK LLiga es queda sense avi.

D.CÀCERES- Si. Aquest any era el més veterà. Però sempre arriba el moment que s’ha de plegar. I ara li tocarà a un altre “avi” d’agafar el relleu.

P- Perque això d’arribar als 40 jugant no ajudaria a que t’ho repensessis?

D.CÀCERES- Home… D’edat on arribar n’hi ha moltes. Però cada cop costa me´s de recuperar-se. I vull plegar ara que encara estic bé. Que no em puguin dir que m’arrossego per les pistes i sigui veritat. Perque de dir-m’ho ja m’ho cridàven a les pistes però crec que no era veritat, Ara prefereixo deixar-ho abans que sigui veritat.

P- Com veus l’IHC . El futur?

D.CÀCERES- Esportivament molt bé. Tot i les dificultats es va poder fer un molt bon equip. La junta es va moure molt bé, i van formar un bon conjunt amb molt bon ambient. Tenen molt futur. Ara el problema econòmic el veig més complicat. Necessitem esponsors, el club està lluitant sol i sense diners costa molt.

P- Veus algún nou Càceres en les noves generacions, o no tant noves?

D.CÀCERES- Home. No m’ho havia plantejat mai. Potser el Marc Navarro com a jugador era una mica més semblant a mi. No físicament perque és me´s ràpid que jo, però podria haver estat ell. Llàstima que no es va poder quedar perque hauria ajudat molt als joves. Però, de fet, a qui li passo l’herència, el relleu, i ja l’ha agafat, és el Ton. Sens dubte és una persona amb carisma per fer-ho, per ser el líder de l’IHC del present i el futur.

P- La gent va rebre com un regal inesperat i magnífic el teu retorn. Que els dius el dia que anuncies la teva retirada?.

D.CÀCERES- Doncs agrair a tothom, a la gent que em va dir que estava molt contenta que tornés. La gent que m’ha demostrat que m’estima, felicitant-me perque tornava a casa i també per la temporada que hem fet i també pel meu joc … en tot el que heu pogut he ajudat als nois i al club. Per tant donar les gràcies a la gent i que no deixin d’anar a Les Comes. L’IHC està fet per la gent que hi va. I hi hem d’anar per fer-lo gran.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *