LA SETMANA DELS ADEUS. CARTA DE LA CAPITANA ANNA GIL A L’AFICIÓ

ANna gil 29Poques hores després que un mite, David Càceres, anunciés que penjava els patins Igualada viu un altre impacte. La gran capitana del FONTANELLAS I MARTÍ IHC també anuncia la seva retirada en una carta a l’afició que publica la mevaweb. Aquest dissabte tindrem l’oportunitat de dir-li adeu en persona, i a casa, a Les Comes,  perque l’equip femení de l’IHC s’acomiada de la temporada en un partit contra l’actual campió de l’OkLLiga, el Voltregà (serà també l’últim partit de tota una institució com Carla Giudicci). El partit es jugarà dissabte a partir de les 8. Mentre no arriben els últims minuts en actiu del llegendari 9 de l’IHC, l’Anna Gil ha volgut adreçar-se a tota la familia de l’hoquei.

                    “Tot va començar l’estiu de l’any 1997, quan una amiga em va donar l’oportunitat de conèixer el món sobre rodes. Des d’aleshores la meva vida només ha tingut un nom: HOQUEI PATINS. Són 16 anys vivint sensacions que només coneix qui sent i pràctica aquest gran esport d’equip, 16 anys sobre uns patins i amb un stick a la mà…vivint moments impossibles de descriure i inoblidables.

                Són molts anys trepitjant moltes ciutats de Catalunya, Espanya i fins i tot Europa, però sempre com a ciutats rivals, sentint-ne els colors només d’una: Igualada.

                Després de moltes reflexions, crec que ha arribat el moment de tancar una etapa, i sabent que se’m fa i farà molt difícil, ha arribat el moment de deixar el meu grandíssim equip que porto anys defensant.

                Per motius personals i professionals tinc la intenció de marxar a l’estranger, tot i que mai se sap que em depararà la vida. El que està clar, es que acaba la etapa més important de la meva vida, la que sempre m’ho ha donat tot.

                Amb aquest escrit vull agrair tota aquella persona que ha estat al meu costat, començant per la meva FAMILIA, ja que sense el seu suport i la quantitat de quilòmetres i esforços que han fet per mi, no hagués aconseguit arribar on he arribat.  En segon lloc, però no menys important, el meu EQUIP, cadascuna de les meves companyes i amigues, començant amb les que han estat sempre al meu costat, com les que he vist marxar, com les que he vist arribar, com les que he vist tornar…gràcies a totes elles sempre he pogut pensar que durant tots aquests anys he estat en el millor equip que podia haver estat mai. A tots els meus entrenadors/es, que m’han ensenyat a patinar, a xutar, a passar, a jugar en equip, a jugar amb el cap, a ser competitiva però sempre sabent guanyar i perdre. A tots els nens i nenes als que des de fa 10 anys he intentat aportar i compartir els meus coneixements d’aquest esport i ser sobretot bons companys i grans persones. Cadascuna d’aquestes persones ha sigut vital en la meva vida, i m’ha ajudat a créixer com a jugadora, com a companya, com a entrenadora i com a persona.

                Finalment, vull agrair a tot aquell que ajuda a l’hoquei patins, i en especial al femení. Des de l’afició, companys/es i entrenadors/es del club, així com d’altres clubs, fins a les juntes directives i espònsors de l’actual i anteriors clubs d’hoquei femení a Igualada , ja que sense ells no hagués estat possible arribar i mantenir l’equip femení d’Igualada a màxima categoria estatal, i competint diverses vegades en Europa.

                Per acabar, tots sabem que l’hoquei patins i el club està en una mala època, per això demano que es continuï fent el gran esforç que s’està fent perquè a Igualada es segueixi tirant endavant l’equip femení ja que d’aquí poc farà 25 anys que es va crear el primer, i no ha estat fàcil arribar on som. Per tota la gent que hem lluitat per aconseguir-ho demano que s’ajudi perquè les nenes del club tinguin un futur aquí, i el nostre equip pugui arribar el més lluny possible.

               Ha estat tot un plaer per mi poder formar part d’aquest equip, i poder ser-ne la capitana durant tants anys. Moltes gràcies a tothom!

Anna Gil Vendrell #9

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LA SETMANA DELS ADEUS. CARTA DE LA CAPITANA ANNA GIL A L’AFICIÓ

  1. Anna diu:

    Que la sort t’acompanyi allà on vagis !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *