ANNA GIL: VA SER UN DIA ESPECTACULAR QUE NO OBLIDARÉ MAI

ANNA HOMENATGEFa 3 dies que a Les Comes es va tancar una época. De fet les emocions de l’homenatge a la gran capitana encara ressonen al pavelló. I encara toquen la fibra d’una jugadora que ja ha inscrit el seu nom a la història del club i de l’hoquei.

P- Anna vas notar que era el teu últim partit?

ANNA GIL – Nerviosa durant el dia pel fet de ser el meu últim partit en l’Ok lliga Femenina, però a la hora del partit, els nervis normals de cada enfrontament.

P- I les emocions al final?

ANNA GIL- Moltes emocions al final que no es poden descriure, va ser un dia espectacular, que no oblidaré mai. I m’agradaria aprofitar per agraïr el gran esforç que es va fer en preparar-me aquest dia tant especial, i tot el recolzament que vaig rebre de tanta gent que va assistir al partit.

P- Gran coincidència de dues grans dient adeu alhora

ANNA GIL – Doncs si, dues jugadores que des que vaig començar que ens trobem per les pistes, les dues capitanes i amb el dorsal 9… Molta coincidència, però va ser molt maco que poguessim despedir-nos alhora les dues després de tants anys. Uns mesos abans, ja ho vam comentar que coincidirem al últim partit.

P- Com et sents ara 3 dies després?

ANNA GILAra doncs res, ja amb cansament físic i psicològic i toca descansar, tot i que seguim entrenant, i segueixo al costat de les meves companyes… així que tot igual. Encara ens queda un torneig. El més dificil serà al començament de la pròxima temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *