F.MONCLÚS: DESPRÉS DEL 4-2 DEL BARÇA AL LICEO SEREM ELS JUTGES DE LA LLIGA

IHC-NOIAFoto D. Figueras

P- Bon punt davant del Noia, bàsicament per la convicció i la capacitat de refer-se dels cops, no?

F.MONCLÚS- Si. Contra el Noia, hem tornat a demostrar la capacitat d’esforç i sacrifici en un partit que el Noia sempre va anar per davant, sobretot després dels dos primers gols. L’equip va reaccionar tot i que senpre que ens apropavem al marcador ells tornaven a agafar distancia. Ara toca recuperar els jugadors i afrontar el partit a La Corunya. Aquesta setmana com que no hi ha partit relaxem ritme i fem dos entrenaments.

P- Amb el 4 a 2 del FCB davant del Liceo (3 punts amb gol average pels culers) l’Igualada es converetix en àrbitre de la lliga.

F.MONCLÚS-  Està clar que després del resultat d’avui serem els jutges de la lliga. En el primer partit a la Corunya està clar que el Liceo té una pressió afegida, pel fet que té l’obligació de guanyar si no vol perillar el primer lloc. I el segon partit tindrà la mateixa situació si el Barça fa els deures amb el Voltregà. Haurem de tenir molt en compte aquest fet.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *