A I B. 2 EQUIPS, UN FUTUR

Últim entrenament de la setmana pels jugadors de l’Igualada HC. Ha estat una sessió de treball conjunta amb l’equip de nacional catalana. Tots dos equips s’han enfrontat en un partit amb diferents parts, amb un molt bon rendiment del nois del B que han tornat a demostrar que es pot comptar amb ells pel futur.

Ara la plantilla tindrà festa fins dimarts quan s’enfrontarà a la selecció d’Angola que està de gira per Catalunya amb una llista llarga de partits de preparació programats, un d’ells el que disputaran a Les Comes

D’altra banda ja hi ha àrbitres pel partit Liceo-IHC de la penúltima jornada de l’Ok lliga. El partit que es jugarà diumenge dia 9 a 2/4 d’1 a Riazor el dirigiran Riben Fernàndez i Sergi Mayor.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *