D.FIGUERAS. L’HOME QUE SEMPRE HI ÉS

PUYIRURALCap de setmana inusual. Pocs cops han coincidit els tres equips sèniors del club sense partit. La disputa de la Final a 4 de la LEC fa que els sèniors del primer equip tinguin jornada de descans. I el FONTANELLAS I MARTÍ IHC i l’IHC B ja han acabat les seves competicions. Qui més ho notarà és l’home que sempre hi és. El sisé jugador. La baula que fa que l’engranatge funcioni. Un David Figueras sense hoquei.

P- Cap de setmana sense partit. Com ho suportaràs?

D.FIGUERAS- Intentant desconectar una mica però justament aquest no es pot massa perque hi ha la Final a 4 de la LLiga Europea i si la donen per la tele intentaré mirar-lo. Tot i que ja estem molt al final de la temporada i estem una mica saturats també és cert que es fa estrany no passar per les Comes.

P- Ens queden dos partits, contra els dos primers… per patir-los o per gaudir-los.

D.FIGUERASPer gaudir-los. I tant. I alhora a veure si podem fer uns bons partits. Per nosaltres és un al.licient jugar a una pista com la de Riazor amb ells jugant-s’hi la lliga. I acabar amb el Barça a les Comes, i amb ells que potser també s’hi jugaran la lliga, sempre és molt maco. O a més tenim l’adeu al David Càceres després de tantes temporades amb nosaltres… serà un dia especial.

P- Tu que els coneixes bé, com veus els nois de la base de cara al futur?

D.FIGUERAS- Els nens tenen qualitat i podem començar a tenir minuts amb el primer equip. Han de tenir paciència però confio molt en ells. A més tal com està l’hoquei el futur passa per per la gent de casa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *