LLIGA EN BULL

Després de 5 sotscampionats (dos d’ells davant de l’Igualada HC, les temporades 1992-1993 i 1994-1995) el Benfica s’ha proclamat campió d’Europa per primera vegada a la seva història. La seva victòria amb gol d’or en la final portuguesa davant el seu enemig acèrrim , el Porto per 6-5 ha tancat el parentesi d’un cap de setmana sense Ok LLiga. Ara la millor lliga del mon torna i amb ella el paper de jutge que li ha caigut a l’IHC. Amb l’afegit que el final de la competició s’ha escalfat perque el FC Barcelona es podria quedar en blanc per primera vegada en dues dècades. Els jugadors de l’Igualada apareixen ara com l’última esperança pel club de la capital per seguir tenir opcions a la lliga.

Per preparar la “final” de Riazor els de Francesc Monclús juguen aquest dimarts un partit amistós contra la selecció d’Angola. Serà una bona oportunitat per recuperar sensacions de partit. Desprésels arlequinats disposaran de dues sessions de treball per acabar de preparar el partit contra el líder, el Liceo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *