AMÈRICA EN JOC

COLÒMBIAFoto O.V

L’expedició de l’IHC ja s’ha instal.lat a l’hotel de concentració a Medellin, Colòmbia, on ha recuperat forces d’un viatge llarguíssim. 2 hores de Barcelona a Frankfurt, 12 més a Bogotà i finalment una més fins a Medellin. 15 hores per poder participar en un torneig amb equip locals i per transmetre fonaments de l’hoquei europeu en un campus organitzat per la Federació.

Els igualadins debuten aquesta matinada (1/4 de 5 hora catalana) i afronten una autèntica marató de partits. Són 2 cada dia (18 minuts per part) fins a un total de 10. L’equip, amb Raül Ramirez d’entrenador, el formen l’Oriol Vives del primer equip, l’Edgar Peralta, el Jaume Arnau  i el Joan Doncel de l’equip de Nacional Catalana, l’Albert Querol de la base i el reforç de  Dani Fernàndez de Piera.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *