SUCRE!

L’IHC “versió Amèrica” afronta aquesta matinada la segona jornada de partits amistosos de la seva gira colombiana. La primera jornada es va acabar amb una victòria i una derrota. El partit del debut contra el 7 rios va acabar amb triomf local per 3 a 2 en una pista molt bruta, impracticable. Els arlequinats no s’aguantaven drets… relliscaven constantment. Joan Doncel va tirar de veterania i abans del segon partit va tirar sucre a la pista i les coses van canviar. I de quina manera. Els jugadors del SuperPatin, el segon rival, en van rebre les conseqüències. Els igualadins els van clavar una golejada inapelable. Un contundent (i endolcit) 12 a 1.

Entre els rivals d’aquesta matinada destaca el Santander finalista del Campeonato nacional interligas Postobón de hockey SP. Caldrà veure si s’haurà d’ensucrar la pista un altre cop o no. Com ja ha demostrat, el Xino té clar aquell crit tant típic dels ritmes caribenys, extensiu a tot el continent: Azucar!

A banda dels resultats esportius els expedicionaris destaquen que estan reben totes les atencions per part dels organitzadors (“ens tracten de conya”) i que estan realment “molt bé”.

Mentrestat a 9243 quilòmetres de Sabaneta, Medellin, Antiòquia, Colòmbia… a les Comes, Igualada, Anoia, Barcelona, Catalunya… l’IHC prepara un dissabte especial. De 12 a 2/4 de 2 l’escola de patinatge tanca temporada eamb una gimcana amb patins i una guerra d’aigua a l’anfiteatre exterior. Tots els nens i nens de prebenjamins iniciació hi estan convidats. S’han de portar els patins i roba per mullar-se (banyador, xancletes…) i roba de recanvi.

XUS FERNANDEZ, ADN ARLEQUINAT PEL VENDRELL

Per acabar una notícia de mercato. L’ex-porter de l’IHC, fins ara al Vilafranca, Xus Fernàndez, ha fitxat pel Vendrell del també ex-arlequinat Guillem Cabestany. D’aquesta manera el molt recordat Xus tornarà a jugar competició europea perquè els actuals campions de Copa i la de la Cers disputaran la pròxima edició de la Lliga Europea.

I DANI TORNA A CASA

I un altre ex-jugador de l’IHC Dani Rodriguez ha estat presentat com a nou jugador del Voltregà per la pròxima temporada. En Dani torna així a l’equip on es va formar com a jugador i d’on en va sortir per jugar a Blanes, IHC (on hi va deixar un gran record) i aquesta última temporada a Lloret.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *