MARC MUNTANÉ AL COUTRÀS FRANCÉS

marc ,untane petitaP- Marc, te’n vas a França?

M.MUNTANÉ-  Si, jugar en un altre país és una experiència que sempre havia volgut fer. L’any passat per temes laborals no vaig poder afrontar-ho i després de meditar-ho bé des de fa mesos, crec que és el moment ideal. L’objectiu era viure a una ciutat gran o a prop per poder compaginar l’hoquei amb un Màster, i ho faré a Bordeaux i jugant al US Coutras.

P- Una bona oportunitat de conèixer l’hoquei francès.

M.MUNTANÉ- I tant! Allà el nivell creix any rere any i tinc la sensació que aprendré molt més del què sembla. Es caracteritza per ser molt físic, fet que m’anirà més que perfecte per agafar la forma física ideal jeje

P- Què en saps del club i l’equip ?

M.MUNTANÉ- És un club dels històrics de França, situat a un poble del costat de Bordeaux, on tots els nens volen jugar a hoquei patins i on el poble es volca amb l’equip. Salvant les diferències podríem comparar-ho amb el Voltregà d’aquí a Catalunya. Pel què fa l’equip serem 2 argentins, 2 portuguesos, 4 francesos i 2 catalans, una barreja cultural interessant amb una mitjana d’edat bastant jove i guiats per un entrenador argentí.

P-  Hi ha tornada prevista ?

M.MUNTANÉ- Principalment vaig allà per un any, faré el Màster i aprendré un idioma nou que em permetran tornar millor preparat. Deixa’m dir que una de les coses que més trobaré a faltar és ser entrenador de la base del IHC, portava 9 anys seguits fent-ho, és una funció que m’encanta, que m’hi sentia molt a gust, m’involucrava al màxim i que trobaré molt a faltar.

P-  Per cert, seguirem tenint un Muntané a l’equip perquè ara arriba el Joanet. Com veus el seu fitxatge, tu que el coneixes què pot aportar?  Com ha evolucionat aquest temps?

M.MUNTANÉ-  Estic molt content per ell, sempre hem estat aprop i ens hem donat consells, i ara sembla que serà més difícil, tot i així, intentaré venir les màximes vegades a veure’l. Aquest any i mig a Vilafranca l’ha fet madurar i agafar més experiència, estic segur que treballarà molt perquè l’IHC estigui el més amunt possible. És molt ràpid, amb bona tècnica i bon 1 contra 1, però sobretot que treballi al màxim perquè és jove i ha de seguir creixent.

P- I l’equip, com el veus?

M-MUNTANÉ- És un equip jove, però amb moltes ganes de triomfar i de fer les coses bé. Segueix tenint la base de l’any passat, amb un porter excel•lent com l’Elagi i jugadors com el Ton, Sergi i Uri que tenen molta qualitat dins la pista i són grans persones fora d’ella.

Acabo desitjant molta sort a tot l’IHC i als grans companys com l’Isaac, el Moi i l’ Aleix que agafen un altre camí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *