L’IGUALADA CONTRA 30

L’IHC europeu ja ha començat a caminar. El CERH ha informat que les competicions europees es sortejaran el pròxim 7 de setembre durant l’europeu sub’17 masculí que es disputa a Alcobendas. Segons publica OKcat, a la Copa CERS, que és la que jugaran els igualadins, s’hi han preinscrit aquests equips:

ÀUSTRIA: Dornbirn i Wolfurt
ANGLATERRA: Herne Bay
FRANÇA: Saint Brieuc, La Vendéenne, Merignac, Coutras i Lyon
ALEMANYA: Cronenberg, Remscheid, Darmstadt i Walsum
ITÀLIA: Breganze, Forte Dei Marmi, Bassano, Prato i Follonica
PORTUGAL: Turquel, Candelaria, Barcelos i Braga
SUÏSSA: Genève, Montreux, Biasca, Wimmis i Uri
CATALUNYA: Vic, Voltregà, Noia, IgualadaHC i Lleida

La llista inclou dos autèntics “papus” que el tècnic arlequinat, Francesc Monclús, no voldria trobar-se al sorteig, el Candelària portugués i el Forte Dei Marmi italià. “Els únics que no vull són el Candelària per la distància i el Forte pel potencial (els italians han fitxat Pedro Gil i l’ex-IHC Enric Torner). De la resta no tinc cap preferència“.

La primera fase es jugarà el 9 i el 23 de novembre. Els vuitens de final seran el 14 de desembre i el 18 de gener. Els quarts de final, els dies 8 i 22 de febrer. I la final a quatre on l’IHC intentarà ser-hi present es disputarà el 3 i 4 d’abril. El CERH ha informat que a les dues primeres rondes s’intentarà que no s’enfrontin equips d’un mateix país. De fet aquesta possibilitat només es podria produir si al sorteig els dos últims equips que quedessin fossin del mateix país. El CP Vic, com a finalista de l’any passat a la CERS, passa directament als vuitens de final.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *