BUFF ®, NOU PATROCINADOR OFICIAL DE L’IGUALADA HC

 BUFFF FOTO PETITA

Logo_BuffLa marca igualadina, BUFF®, s’ha convertit en nou espònsor oficial de l’Igualada Hoquei Club, per a les properes dues temporades. El president de l’IHC, Manel Burón i el màxim responsable de la coneguda marca de mocadors esportius, Joan Rojas, han signat el contracte que els vincularà fins el juny de 2015,  a les instal·lacions de l’empresa igualadina. L’Igualada HC lluirà BUFF® als pantalons després que la marca s’hagi vist contagiada “per l’impuls i empenta” dels dirigents arlequinats, ha assegurat Rojas. La relació tant de BUFF®, com de l’IHC amb la ciutat és tan gran que la marca ha volgut ajudar a seguir endavant al club d’hoquei patins més representatiu de la ciutat en aquests moments tan complicats. Es tracta d’un patrocinador oficial, que es lluirà a la roba i que tindrà gran presència al Pavelló de Les Comes.

 BUFF 2 2 2 3

BUFF®, juntament amb Tradegrup, com a espònsors oficials; La Veu i Hotel Amèrica, com a col·laboradors; i Reno i Elements, com a espònsors tècnics, formen el teixit de patrocinadors que esponsoritzen el primer equip de l’IHC. S’espera que en el decurs dels propers mesos el club pugui tancar un espònsor principal que formi part de la part davantera de la samarreta i doni nom a l’equip que disputarà, una temporada més, la competició estatal (OK Lliga) i la europea (Copa CERS).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *