TON BALIU: FAREM UN GRUP PER PENCAR FORT I MANTENIR LA PINYA

BALIU BONÍSDSIMAP- Faltava el capità. Ara l equip ja té l home que marca el camí!!!

TON BALIU- Si, la veritat es que ja en tenia ganes. El fet de ser tant tard és perque crec que els dos sabíem que acabaria passant, i tant feia quan es signés el contracte. Jo volia quedar-me i el club m’ha demostrat que em volia, per tant, no és dificil quan passa això. I pel que fa al camí, crec que el marquem tots junts, si aconseguim seguir amb la pinya i el bon ambient, segur que ens ho passarem genial.

P-Dos anys per donar continuitat al projecte del nou Ihc -Com veus l equip Ton, que ens dius dels “vells” i dels “nous”

TON BALIU- Això dels anys es el de menys, el club m’ha demostrat que compta amb mi i que vol aconseguir fer un projecte interessant i amb futur, i a mi m’agradaria ser-hi, pero la temporada és molt llarga, i ja sabem com és aquest esport. El projecte d’aquest any és ambiciós, som tots joves, i ens haurem d’ajudar encara més per aconseguir aquesta experiencia que l’any passat ens aportaven Càceres i Marçal, pero estic segur que entre tots ho aconseguirem.

P-Com veus l equip Ton, que ens dius dels “vells” i dels “nous”?

TON BALIU- L’equip com he dit el veig amb ambició, per molt que som joves, tenim ganes de demostar i de passar-ho bé. Potser ens faltarà un pèl d’experiència, però intentarem que no es noti. Pel que fa als nous, molt content. No ens coneixem massa encara amb alguns, amb el joanet i el trio maravilla potser més, però ningu dubta que farem un grup per passar-ho bé i pencar fort, i si ho aconseguim, els resultats vindran sols. I pels ‘veteranos’, doncs content que hagin volgut quedar-se i que el club ho hagi aconseguit, no dubto gens que entre tots posarem les ganes per aconseguir els objectius que ens marcarem.

P- I a l afició?

TON BALIU- A l’afició dir el de sempre, que ja els hi repetiré a la presentació, però que vinguin i ens ajudin. Que ens agrada acabar els partits i veure’ls contents, aplaudint, agraint que ho haguem donat tot fins l’ultim moment, perque es el que intentem fer sempre, i el que tornarem a fer. Els resultats no els podem saber, pero si les ganes la il.lusió i el compromís, per tant que no dubtin de nosaltres, i que entre tots disfrutem junts, perque és millor!

P-Ultima, estar a la llista del mundial un premi per tu i de fet per tot l’IHC, no?

TON BALIU- Ser a la llista va ser realment una sorpresa. No m’ho esperava gens ni mica. Pero sempre he dit que potser m’ha tocat a mi aquest premi, però que el mèrit és de l’equip també, crec que entre tots hem fet millor als companys, i segurament és gràcies a això que hem fet la temporada que hem fet. Personalment va ser un gran any, em vaig sentir molt còmode i tenia tota la confiança dels misters i dels companys, i això ajuda i molt. El problema és que no crec que pugui anar a massa entrenaments, tinc la sort de treballar del que m’agrada a Igualada, i els horaris són practicament incompatibles, però que hi farem.

I per ultim, desitjar tota la sort del mon al Pove i al Marçal als seus respectius equips, i al David i la seva nova experiencia d’entrenador. Al Xino, Larios, Aleix, Munta i els que marxen també, que estaré pendent del que fan, i que disfrutin alla on vagin!

L’IHC CEDEIX UN ANY LA PLAÇA DE NACIONAL I APOSTA PER LA LLIGA ACHP

L’Igualada HC ha decidit cedir la plaça de Nacional Catalana al Bigues i Riells per una temporada, la 2013-2014. El club ha arribat a aquest acord per poder participar en l’acabada de nèixer Lliga ACHP organitzada per l’Associació de Clubs amb el suport de la Federació Catalana. Aquesta serà una lliga destinada a donar minuts i projecció a jugadors júniors, juvenils i menors de 23 anys amb l’objectiu de posar les bases del futur de l’hoquei patins. Serà una competició experimental amb noves normes (com la de 30 segons de posessió, primer cicle de 7 faltes i els següents cada 3) que es jugaria en  dues parts de 20 minuts i sempre abans dels partits d’OK LLiga.

L’IGUALADA FEMENI HCP S’INSCRIU A L’OKLLIGA

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins ha aconseguit inscriure’s a l’Ok Lliga 2013-2014 i per aquest motiu ha fet públic un comunicat on agraeix les ajudes rebudes.

“L’IFHCP vol donar les gràcies a totes les persones, entitats, empreses i comerços que els estan donant suport i per aquest motiu Sense tots vosaltres, no hauríem pogut assolir la primera fita que ens havíem marcat. El dia 29 de juliol al matí varem poder fer l’ingrés de 3.250 euros a la Real Federación Española de Patinaje i que ens donen dret a participar a la propera OK Lliga Femenina 2013-14. Tot i que el termini de què disposàvem per assolir els diners era de menys de quinze dies, hem quedat gratament sorpresos per la quantitat de gent i mitjans que s’han interessat per la nostra situació. Sabem perfectament que aquest tan sols era el primer pas i tot i que molt important ens queda molt camí per fer. Des d’aquí volem seguir demanant a la ciutadania d’Igualada i sobre tot a les petites i mitjanes empreses i comerços de la ciutat el seu suport per poder seguir assolint durant molt de temps els èxits i alegries esportives que ens han donat durant els últims 25 anys”.

“Des del Club no volem entrar en cap guerra dialèctica amb l’Igualada Hoquei Club i volem aprofitar l’avinentesa per tancar aquí qualsevol qüestió o malentès que hi hagi pogut haver amb anterioritat”.

Salvador Gil García

President del Igualada Femení Hoquei Club Patins

Els interessats en posar-se en contacte amb nosaltres podeu fer-ho enviant-nos un correu a l’adreça electrònica:  igualadafhcp@gmail.com

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *