TON BALIU. DOS ANYS MÉS DE CAPITÀ DE L’IGUALADA HC

ippPREMSA IHC | El capità de l’Igualada HC, Ton Baliu, seguirà dues temporades més vinculat a l’Igualada HC. El jugador del planter igualadí ha signat el seu nou contracte que el lliga a l’IHC fins el 30 de juny de 2015. El ‘8’ arlequinat s’ha mostrat satisfet en l’acte de signatura amb el president Manel Burón. “Em sento molt a gust i com a casa no estaré enlloc. He jugat a hoquei tota la meva vida a Les Comes i la meva intenció és seguir sempre que ens posem d’acord”. 

 Per la seva part, el president de l’IHC, Manel Burón, ha expressat la seva “satisfacció i il·lusió”. Ha dit que poder disposar Ton Baliu és “un orgull i un honor. Sempre està disposat a seguir. Tot i els entrebancs, ell vol quedar-se”. El màxim dirigent del club, també ha volgut destacar el fet que Baliu signés l’últim jugador i s’esperés a tots els seus companys. La seva renovació estava cantada però fins aquest dilluns no s’ha fet oficial.

T.BALIU: SOM JOVES I AMB AMBICIÓ. TENIM GANES DE DEMOSTRAR

La renovació de Ton Baliu era la notícia més esperada d’aquest estiu. La seva continuitat era trascendental pel creixement d’un projecte que viu de la seva capacitat de transmetre força i il.lusió dins i fora de la pista.  Demà la mevaweb us oferirà una entrevista àmplia amb el capità arlequinat. Aquests són alguns dels fragments més destacats de les seves reflexions.

“Jo volia quedar-me i el club m’ha demostrat que em volia, per tant, no és difícil quan passa això

Segur que ens ho passarem genial”

El projecte és ambiciós, som tots joves i ens haurem d’ajudar encara més per aconseguir l’experiència que l’any passat ens aportaven Càceres i Marçal però entre tots ho aconseguirem”

“Pel que fa als nous molt content. No ens coneixem encara massa amb alguns, amb el Joanet i el trio maravilla potser més però ningú dubta que farem un grup per passar-ho bé i pencar fort. Si ho aconseguim els resultats vindran sols”.

“A l’afició que vinguin i que ens ajudin… i que entre tots gaudim junts perque és millor”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *