PERSEVERANT I LLUITADOR

imageFoto Miguel Ruiz, FCB

Així serà el nou IHC de la temporada 2013-2014.  O com a mínim així seran els seus jugadors tal i com ells mateixos han respost a la pregunta dels autodefinits dels qüestionaris d’ aquest estiu. “Perseverants” com Joanet Muntané o Albert Povedano (de fet va ser la paraula més utilitzada si hi afegim el ” persistent” del capità Ton Baliu que vol dir més o menys el mateix).  I “lluitadors”com dos dels defenses de l’equip, Jassel Oller i Pep Vilaseca. Però també molt ” treballadors” (Oriol Vives i David Carles). “Senzills” (Nil Garreta) però amb “Orgull” (Met Molas). I molt important: amb sentit de l’humor (com quan l’excel.lent Elagi Deitg es va autodefinir com a “enano” seguint així el joc d’ algunes de les bromes que li fan dins del vestidor). 

Per tant un equip perseverant, lluitador, que a partir del  treball intentarà ser explosiu, sempre senzill en el tracte, amb l’orgull d’una samarreta, d’una història (la ja escrita i la que encara s’ha d’escriure)  i d’una afició incansable al darrera. Així intentarà ser el nou IHC de Francesc Monclús. Dimarts passaran de les paraules a l’acció.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *