CARLES MINGUEZ, NOU PREPARADOR FíSIC DE L’IHC

El primer equip ha tancat aquest divendres l’estructura del seu cos tècnic. Desprès de l’arribada de Ramon Peralta com a tercer entrenador (formant equip de 3 amb Francesc Monclús i el no menys històric Joan Pont que segueix ajudant generosament al club per segona temporada consecutiva) l’Igualada HC ha confirmat el fitxatge d’un nou preparador físic.  Es tracta de Carles Mínguez, un professional amb una llarga trajectòria que acaba d’arribar de treballar dels Estats Units i que també fa de preparador físic en altres clubs de la ciutat com el Club Bàsquet Igualada i el Club Handbol Igualada. D’aquesta manera el cos tècnic que arrencarà ja a complert els entrenaments de pretemporada d’aquí a només 72 hores.

D’entrada els primers 15 dies seran precisament de molta feina per Minguez. La primera i segona setmana de treball hi haurà dues o tres sessions diàries amb una bona part de càrrega física que es desenvoluparà tota a Igualada entre el pavelló de les Comes, l’estadi atlètic municipal i el gimnàs Igualada Esquaix. Despré aniran agafant més protagonisme les qüestions tècniques i tàctiques que definiran el joc del nou IHC (amb l’ajut dels 9 partits amistosos ja anunciats i que es poden ampliar si es confirma la participació arlequinada al tirneig de Guimares.

Mentrestant el segon equip de l’entitat (i els júniors) ha tancat ja la seva prmera setmana de preparació. En paruales del seu entrenador “amb molt volum de treball i molt bona predisposició. Ramon Peralta ha volgut destacar l’experiència de l’entrenament de dijous a la platja de Vilanova. “La veritat és que va anar molt bé. Va ser un dia per fer pinya”. Ara la pinya es farà més gran amb l’entrada a escena dels sèniors del club. A les vacances 2013 li queden només hores. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *